Sjuksköterska/Distriktssköterska till Blomstermåla Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Är du intresserad av ett givande och spännande arbete som sjuksköterska/distriktssköterska på Blomstermåla Hälsocentral? Vi är en mindre hälsocentral och hos oss finns det möjlighet att ansvara för egen mottagning utefter verksamhetens behov. Som sjuksköterska/distriktssköterska kommer du att få göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans via TeleQ.

Vi tror på ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande som skapar en trivsam miljö för såväl patienter som personal. Detta ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter. Vi står inför framtida utmaningar med nära vård där primärvården får en allt större roll. Trivs du med att utveckla verksamheten och utvecklas själv, kommer du att trivas i vår grupp. Vi driver ett ständigt utvecklingsarbete, som medarbetare har du därmed möjlighet att påverka ditt arbete och arbetssituation. Du erbjuds regelbundna yrkesträffar. I kombination med det självständiga arbetet kommer du ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor på hälsocentralen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska. Vi har ett  starkt önskemål om erfarenhet av medicinska bedömningar samt en vana att arbeta i team. Dessutom vill vi att du är en flexibel, prestigelös och hjälpsam kollega. Du har mycket god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna.

Hos oss är det viktigt med nyfikenhet, viljan att lära sig nya saker och framförallt att du bidrar med en god stämning på hälsocentralen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Rekrytering, urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan idag!

Vår arbetsplats

Blomstermåla Hälsocentral är en familjär hälsocentral i Mönsterås kommun - den vackra kustkommunen om gränsar till Oskarshamn, Högsby, Kalmar och Öland (Läs mer på www.monsteras.se.). Vi sätter patientens hälsa i fokus och strävar efter att vara en kraft för hälsan i länet där vi tillsammans skapar förutsättningarna för ett rikare, tryggare och friskare liv. Det är en väl inarbetad hälsocentral med ett gott arbetsklimat och god kamratskap i arbetsgruppen. Vi arbetar med primärvårdens hela uppdrag och har mottagningar inom olika specialiteter. Blomstermåla Hälsocentral har cirka 3 600 listade patienter. 

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/538

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-18
Upplysning om tjänsten

Per-Eric Ohlsson

0499-205 65
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-178 55

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 juli 2021 Lämna synpunkter på innehållet