Sjuksköterska/Distriktssköterska till Berga hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta hos oss på Berga hälsocentral? Vi är ett glatt gäng som erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får möjlighet att vara en del av den framtida utvecklingen i en spännande verksamhet. Då vår verksamhet växer behöver vi utöka arbetsgruppen med ytterligare kompetens för att kunna fortsätta att erbjuda våra patienter en god och tillgänglig vård. Du kommer att vara en del av en välbemannad hälsocentral med god arbetsmiljö och arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra yrkeskategorier i teamet.

Hos oss är arbetet varierande och du kommer att möta patienter både på hälsocentralen, via telefon och digitala vårdbesök. Sjukvårdsrådgivning, triagering och egen bedömning utgör en stor del av arbetsuppgifterna. I kombination med det självständiga arbetet kommer du att ha tätt samarbete med dina övriga kollegor på hälsocentralen.

Tjänstgöring på Kalmarjouren kan komma att bli aktuellt.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, alternativt vidareutbildad distriktssköterska. Specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska är meriterande. Förutom utbildning ser vi gärna att du har erfarenhet i din yrkesroll och tidigare erfarenhet av primärvård.

Personen som vi söker är flexibel och positiv med ett gott bemötande gentemot såväl kollegor som patienter. God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och intresse för att medverka i verksamhetens utveckling är en förutsättning för att trivas hos oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Berga hälsocentral kännetecknas av engagemang, stort fokus på patientsäkerhet och en god arbetsmiljö. Hos oss vill vi att alla medarbetare ska känna att det är meningsfullt och utvecklande att gå till jobbet. Vi har flyttat in i nya moderna lokaler där vi satsar på systematisk utveckling och förbättring för att ännu bättre kunna möta behovet bland våra patienter.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/975

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-09
Upplysning om tjänsten

Maria Rundgren

0480-811 64
Upplysning om tjänsten

Carolina Rockstroh, Vårdförbundet

0480-89961

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 10 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet