Sjuksköterska/distriktssköterska 1177/Vårdguiden på telefon

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Som sjuksköterska hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet i ständig utveckling. Vårt arbete är omväxlande och intressant. Huvudsakliga arbetsuppgifter är sjukvårdsrådgivning på telefon, göra bedömningar, hänvisning till rätt vårdinstans samt att ge egenvårdsråd. Som stöd i vårt arbete har vi ett nationellt rådgivningsstöd. Vi samverkar även nationellt med andra regioner i landet.

Arbetstiderna är dag, kväll och helger. Vi har individuella scheman vilket gör det lättare att planera sitt privatliv och få en bra balans mellan arbete och fritid. Vi har löpande kompetensutbildning och handledning, både individuellt och i grupp.

Vi söker nu två medarbetare, en tillsvidareanställning på 75 % och ett vikariat på 75 % ett år med möjlighet till tillsvidareanställning. Placering kan vara i Kalmar eller i Västervik.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande om du har specialistutbildning med inriktning distriktssköterska. Har du erfarenhet från liknande arbete är det meriterande.

Du är trygg i din roll som sjuksköterska och tar ansvar för ditt arbete. Du kan arbeta självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och fungerar även bra i arbetet med dina kollegor. Du har ett bra bemötande och är tydlig i din kommunikation, både mot patienter och kollegor, och du kan behålla lugnet i stressade situationer. Du ska se dig som en i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt.

Vår arbetsplats

Vi finns på två ställen i länet; Kalmar och Västervik. Vi som arbetar på kontoren är en trivsam arbetsgrupp som arbetar utifrån en gemensam värdegrund. Tillsammans jobbar vi för en god och positiv arbetsmiljö och ett gott samarbete över länet.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/448

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Deltid 75 % Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-06-15
Upplysning om tjänsten

Marléne Henningsson, Verksamhetschef

0480-831 55
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-178 55

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 juni 2021 Lämna synpunkter på innehållet