Sjuksköterska/Distriktssjuksköterska Stora Trädgårdsgatans Hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett givande och spännande arbete som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss där du får möjligheten att vara en del i ett engagerat arbetslag. En del av tjänsten innebär att du kommer jobba med telefonrådgivning och triagering. Triagering innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. I tjänsten ingår arbete på Primärvårdsjouren. Det finns också möjlighet för dig att ha eget uppdrag på specialistmottagning. Utifrån verksamheten finns behov av specialistkompetens inom diabetes, astma/kol och inkontinens. Det finns stora möjligheter att utveckla arbetssättet internt med kollegor på arbetsplatsen.

Vi värdesätter laganda och förmågan och viljan att ta eget initiativ. Egen kompetensutveckling är en viktig del i arbetet. I kombination med det självständiga arbetet kommer du ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor på hälsocentralen.

Vi söker

Med anledning av att en av våra medarbetare går i pension till våren söker vi nu en efterträdare. Vi söker dig som vill arbeta med patientens bästa i fokus. Ditt intresse för människorna vi möter varje dag är viktigt. Du är ansvarstagande, strukturerad, positiv och kan rycka in när det behövs. Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning med inriktning distriktssköterska. Har du erfarenhet av telefonrådgivning och/eller primärvård är det en merit. Krav på körkort B. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Rekrytering sker löpande.

Vår arbetsplats

Stora Trädgårdsgatans hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Vi finns i Västervik och har 9 600 listade patienter på vår hälsocentral. Vi har distriktssköterskemottagning och mottagningar inom astma/KOL, demens, diabetes, inkontinens och livsstil. Hos oss finns distrikts- och sjuksköterskor, läkare, primärvårdspsykolog, kurator, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Vi har ett öppet utvecklingsklimat och satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Alla ges möjlighet till fortbildning och utbildning, och som ett resultat har vi en glad medarbetargrupp där alla får komma fram. Vi eftersträvar hög serviceanda. Vi arbetar tillsammans för gott arbetsklimat och hög trivsel vilket genomsyrar hela verksamheten.

Hos oss arbetar varje dag engagerade medarbetare för att främja hälsa hos våra patienter och invånare. Rätt kandidat hamnar på en varm och trevlig arbetsplats med öppen kultur där alla medarbetare för höras och synas. Vi trivs tillsammans och känner stort engagemang för det vi gör.

Vi driver ett ständigt utvecklingsarbete/förbättringsarbete, som medarbetare har du stor möjlighet att påverka ditt arbete och arbetssituation. Om du vill vara en del av oss är du välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/262

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-04-26

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Daniel Johansson, Avdelningschef

0490-862 21
Upplysning om tjänsten

May-Britt Rakvåg, Vårdförbundet

0490-867 06

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 27 april 2020 Lämna synpunkter på innehållet