Sjuksköterska/Biomedicinsk analytiker, medicinmottagning

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Då en av våra kollegor ska gå på föräldraledighet söker vi nu en ny kollega till klin fys lab på medicinmottagningen i Oskarshamn. Vi erbjuder dig ett givande och spännande arbete som sjuksköterska eller biomedicinsk analytiker. Här välkomnas du till en arbetsgrupp med stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinsk analytiker, läkare och medicinska sekreterare tvärfunktionellt utifrån ett helhetsperspektiv.

På klin fys lab, som är en del av medicinmottagningen, är vi fyra kollegor som tillsammans utför olika undersökningar t.ex. blodtrycksmätningar, ultraljud på hjärtat och spirometrier. Hos oss är sammanhållningen god och vi arbetar både med egna ansvarsuppgifter och i team, därför ser vi gärna att du har god förmåga till såväl självständigt arbete som samarbete.

Hos oss ges stor möjlighet till personlig kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en anpassad introduktion utefter din erfarenhet. Du erbjuds därefter fortlöpande den kompetensutveckling som du och verksamheten behöver.

Dina arbetstider är måndag till fredag, dagtid.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska alternativt biomedicinsk analytiker. Önskvärt med erfarenhet inom hjärtsjukvård/kardiologi. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från arbete med att tolka EKG samt att utföra undersökningar som arbetsprov, ultraljud av hjärtat samt spirometri. Ett plus är om du har ett medicinskt tekniskt intresse.

Som person är du flexibel, prestigelös och kommunikativ. Du utför dina arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt och med en positiv inställning. Du har god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt eget arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Medicinmottagningen är en specialistmottagning för invärtesmedicinska sjukdomar. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare tvärfunktionellt utifrån ett helhetsperspektiv.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/637

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-11-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Maria Persson Avdelningschef

0491-78 27 41
Upplysning om tjänsten

Emilia Vilander Adolfsson, Vårdförbundet

0491-78 21 96

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 november 2020 Lämna synpunkter på innehållet