Sjuksköterska

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Sjuksköterskan på mottagningen har en variation i sina arbetsuppgifter, med uppdrag som bl.a. innefattar hälsosamtal, stödsamtal, telefonrådgivning, medicinhantering och uppföljning, registrering i kvalitetsregister samt att bedriva specialistpsykiatriska behandlingsinsatser i samverkan med läkare och andra teammedlemmar.
Vi är totalt 6 sjuksköterskor på mottagningen, och du har ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar, såsom läkare, kurator, psykolog, skötare och medicinska sekreterare. Fysioterapeut och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

I tjänsten som sjuksköterska på öppenvårdensmottagningen ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Du är leg. sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet som sjuksköterska, med fördel inom psykiatri och/eller är vidareutbildad inom psykiatri.
Som person trivs du med att samarbeta med andra, och är även van vid att arbeta självständigt och fatta egna beslut i arbete. Du är strukturerad i ditt arbete och trygg i din sjuksköterskeroll.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-Körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska som psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT etc.

Under 2017 flyttade vi in i våra nya lokaler och vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats, som är perfekt anpassat efter våra patienters behov!

Vi är en del av en länsövergripande psykiatriförvaltning med 600 medarbetare. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/199

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-07-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Annika Malmunger

0492-176 18
Upplysning om tjänsten

Christina Matscheko, Vårdförbundet

christina.matscheko@vardforbundet.se

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30