Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska Vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning

Region Kalmar

Vi erbjuder

Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med medicinuppföljningar, individuella samtal/behandling samt gruppbehandling och Tele Q. Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag. 

Våra patienter söker bland annat för ångest eller depression som kräver specialistvård, psykossjukdom, personlighetsstörning, bipolär sjukdom eller NP-diagnoser. Vår mottagning är uppdelad i fyra tvärprofessionella team med läkare, kuratorer, psykologer, skötare, arbetsterapeut och medicinsk sekreterare. Teamet utgör en bas för arbetet, men arbetet är självständigt och bygger på samverkan mellan kollegor och vårdgrannar.

I rollen ingår att besöka patienter i deras hem. Du planerar själv ditt arbete och har därför stor frihet i att planera vilka dagar i veckan du väljer att genomföra hembesöken. Vårt upptagningsområde är Oskarshamn, Högsby och Mönsterås. 

På vår mottagning värnar vi om teamkänslan och vikten av att tillvarata allas kompetenser. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du fyllt 40 eller 50 år. Kontinuerlig handledning ingår.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Det är meriterande om du har vidareutbildning inom psykiatri och kunskap inom psykosdiagnoser. Har du grundläggande psykoterapiutbildning är det ännu en merit.

Rollen kräver att du är van vid att ta ansvar, att arbeta självständigt och har förmåga att själv planera ditt arbete. 

Teamarbetet är högt värderat hos oss och därför är det viktigt att du är en god teamkamrat och att du vill bidra till ett gott samarbete och en god arbetsmiljö. God förmåga till samverkan med vårdgrannar och att hålla ihop olika behandlingsinsatser är också en förutsättning för att lyckas i rollen.

Rekryteringsarbetet sker fortlöpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Oskarshamn är placerad i nybyggda och ändamålsenliga lokaler på sjukhusområdet i Oskarshamn. Upptagningsområdet är Oskarshamn, Högsby och Mönsterås kommuner.

Verksamheten består av psykiatrisk öppenvård samt aktivitets- och naturorienterad verksamhet i form av tillhörande gård, Nymålen. Vi är ett 40-tal medarbetare med god sammanhållning som verkar för en utvecklande arbetsmiljö.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2024/79

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2024-02-29
Upplysning om tjänsten

Jessica Segerhjelm

0491-782930
Upplysning om tjänsten

Annika Zandelin, Vårdförbundet

0491-782804

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30