Sjuksköterska vuxenpsykiatrisk öppenvård

Psykiatriförvaltningen

Vi söker sjuksköterska till vår öppenvård i Kalmar.

Vi erbjuder

Välkommen till vuxenpsykiatrisk mottagning 1 i Kalmar! Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete inom den allmänpsykiatriska öppenvården, i vårt nya vackra psykiatrihus. Du kommer att få vara med och utveckla framtidens psykiatri i samarbete med ca 25 individer i olika professioner. Vår mottagning kännetecknas av medarbetare med kompetens, engagemang och god stämning. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, läkare, psykologer, psykoterapeuter och medicinska sekreterare. Vi tillämpar ett tvärprofessionellt arbete såväl inom som utom mottagningen.

Nu ska en av våra medarbetare flytta, så vi behöver utöka vårt gäng med en kompetent och positiv sjuksköterska. Som sjuksköterska på vår mottagning kommer du huvudsakligen att arbeta i sjuksköterskemottagningen, i telefonrådgivning, med medicinska kontroller och uppföljningar, provtagning och stödsamtal.

Nu ges det även ett unikt tillfälle att få arbeta med fysikaliska behandlingsmetoder ECT och rTMS, magnetbehandling. Om du skulle vara intresserad av detta kommer du att erhålla en gedigen utbildning och handledning. Du är välkommen att söka även om du inte är intresserad av att arbeta med just ECT, rTMS.

Arbetstiden är förlagd måndag - fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse för psykiatri och gärna erfarenhet av detsamma. Vi önskar att du har ett alldeles särskilt intresse och engagemang för just den patientgrupp vi möter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den vi söker ska vara nyfiken, kreativ, noggrann och gilla att samarbeta. Du ska ha förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, samt arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt.

Vår arbetsplats

Kalmar är en vacker och lagom stor stad som har blivit framröstad som Sveriges bästa sommarstad ett antal år i rad, men som är en trevlig och trygg stad att leva i alla årstider. Här finns goda kommunikationer, närhet till hav och natur och det är cykelavstånd till det mesta. Om du inte bor på orten och får anställning här så erbjuds du även hjälp med att hitta boende.

Vuxenpsykiatri Söder består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar och behandlingsenheter. Hos oss arbetar ca 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag!

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och är måna om såväl patienterna som varandra.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/666

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-18
Upplysning om tjänsten

Karin Månsson, avdelningschef

0480-84456
Upplysning om tjänsten

Frida Stablum, psykiatrisjuksköterska

0480-84860
Upplysning om tjänsten

Anna Götblad, psykiatrisjuksköterska

0703-986944

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 19 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet