Sjuksköterska Vuxenpsykiatrisk öppenvård, Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete på en mottagning som är mitt i ett förändringsarbete. Du får i samarbete med ca 25 individer i olika professioner vara med och utveckla framtidens psykiatri. I början av 2022 flyttar vi in i ett alldeles nybyggt psykiatrihus – vill du vara med på den resan? Vår mottagning kännetecknas av medarbetare med kompetens, engagemang och god stämning. Vi som arbetar här är läkare, psykologer, terapeuter och medicinska sekreterare. Nu går en av våra arbetskamrater i pension, så vi behöver utöka vårt gäng med en kompetent och positiv sjuksköterska.

Som sjuksköterska på vår mottagning kommer du huvudsakligen att arbeta i sjuksköterskemottagningen, i telefonrådgivning, med medicinska kontroller och uppföljningar, provtagning och stödsamtal.

Arbetstiden är förlagd måndag - fredag

Vi söker

Dig som har sjuksköterskeexamen, gärna vidareutbildning inom psykiatri. Vi hoppas att du har ett alldeles särskilt engagemang för just den patientgrupp vi möter, gärna tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den vi söker ska vara nyfiken, kreativ, flexibel och gilla att samarbeta. Du ska ha förmåga att skapa och bibehålla goda relationer samt arbeta med ett personcentrerat förhållningssätt.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så sök tjänsten redan idag!

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag!

Vi står inför en spännande utmaning då vi kommer att få nya lokaler som är bättre anpassade för vår verksamhet för att skapa en ännu bättre och säkrare vård med patienten i fokus.

 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/351

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v mån-fre

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-05-16
Upplysning om tjänsten

Karin Månsson, Enhetschef

0480-844 56
Upplysning om tjänsten

Frida Stablum, Samordnare

0480-848 60

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 12 maj 2021 Lämna synpunkter på innehållet