Sjuksköterska, vuxenpsykiatrisk heldygnsvård

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Hos oss ingår du i en välbemannad sjuksköterskegrupp som tillsammans ansvarar för två av våra avdelningar inom heldygnsvården. Du kommer att arbeta med medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och bedömning, stödjande samtal, telefonrådgivning och dokumentation.

De patienter du möter behöver under en period utredas, bedömas och behandlas för allvarliga psykiska problem. Det kan till exempel vara stark ångest, djupa depressioner med suicidrisk, svåra ätstörningar, psykoser eller självskadebeteende.

På avdelningarna arbetar vi i team med skötare, kurator, läkare, psykolog och medicinsk sekreterare. Du samverkar också med kommunens psykiatri och de psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn.

Vi erbjuder stora möjligheter att anpassa arbetstiderna till dina individuella behov och önskemål. Arbetstiden är förlagd dag, kväll, natt samt helg.

I tjänsten erbjuds du kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatriskt arbete är meriterande.

Som person är du trygg i dig själv och är skicklig på att samarbeta och att skapa goda relationer. Du trivs med ett omväxlande arbete, är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter. Förmågan att se helheten runt en individ är viktigt i rollen.

Vår arbetsplats

Avdelning 23 är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning som bedömer och utreder psykiatriska tillstånd för att utforma rätt behandlingsalternativ. På avdelningen, som har 13 vårdplatser, arbetar 20 personer.

Inom vuxenpsykiatri norr och Rättspsykiatrin befinner vi oss i ett mycket spännande och expansivt utvecklingsskede där byggnationen av vårt nya psykiatrihus pågår. Vi beräknas flytta in i våra nya lokaler under våren 2025. Det nya psykiatrihuset förbättrar vårdmiljön samt höjer patientsäkerheten och innebär samtidigt att vi medarbetare får en bättre arbetsmiljö.

Vi kommer under närmaste åren fylla på med många medarbetare och bland annat kommer vi återöppna en av våra rättspsykiatriska vårdavdelningar. Vi erbjuder alla våra nyanställda medarbetare en fördjupad introduktionsutbildning och regelbunden kompetenspåfyllnad.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/508

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-04
Upplysning om tjänsten

Anneli Hallgren, avdelningschef

0490-86313
Upplysning om tjänsten

Lotta Spårenschöld, Vårdförbundet

0490-87497

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 5 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet