Sjuksköterska, vuxenpsykiatrisk heldygnsvård avd 23

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Hos oss ingår du i ett team med skötare, kurator, läkare, psykolog och medicinsk sekreterare. Du kommer självständigt och tillsammans med teamet arbeta med medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och bedömning, stödjande samtal, telefonrådgivning och dokumentation.

De patienter du möter behöver under en period utredas, bedömas och behandlas för allvarliga psykiska problem. Det kan till exempel vara stark ångest, djupa depressioner med suicidrisk, svåra ätstörningar, psykoser eller självskadebeteende.

I arbetet samverkar du med kommunens psykiatri och de psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn.

Arbetstiden är både dag, kväll, natt samt helg. Vi erbjuder stora möjligheter att anpassa tiderna till dina individuella behov och önskemål.

I tjänsten erbjuds du kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri och med erfarenhet av psykiatriskt arbete. Du är trygg, självständig och bra på att skapa goda relationer. En god samarbetsförmåga och förmåga att se helheten runt en individ är viktigt i rollen.

Vår arbetsplats

Avdelning 23 är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning som bedömer och utreder psykiatriska tillstånd för att utforma rätt behandlingsalternativ. På avdelningen, som har 13 vårdplatser, arbetar 20 personer.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/596

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-17
Upplysning om tjänsten

Anneli Hallgren, avdelningschef

0490-863 13
Upplysning om tjänsten

Lotta Spårenschöld, Vårdförbundet

0490-874 97

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet