Sjuksköterska, Vuxenpsykiatri söder

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi söker dig som tillsammans med dina arbetskamrater vill fortsätta arbetet med att forma en verksamhet som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan.

Du kommer att tjänstgöra på någon av våra tre allmänpsykiatriska slutenvårdsavdelningar med sammanlagt 37 vårdplatser (dag/kväll/natt). Vi strävar efter att anpassa arbetstider både utifrån verksamhet och individ.

Våren 2022 flyttar vi in i nya lokaler på sjukhusområdet där specialistpsykiatrins alla verksamheter samlas under ett och samma tak. Där satsar vi på att skapa en modern, välkomnande, patientfokuserad och patientsäker verksamhet med goda förutsättningar för intern och extern samverkan och god arbetsmiljö.

Vi söker

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri. Vi söker även dig som funderat på arbete inom psykiatrin, men inte vågat prova. Psykiatriförvaltningen har som mål att kontinuerligt erbjuda sjuksköterskor vidareutbildning inom ramen för anställningen. Är du redan vidareutbildad inom psykiatri är detta självklart meriterande.

Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta i team. Tillsammans med teamet är du med och bidrar till ett gott arbetsklimat. 

Då du kommer att arbeta med patienter i utsatta situationer krävs att du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du värdesätter ett respektfullt bemötande och professionellt förhållningssätt vilket innebär att tydligt agera efter de riktlinjer som finns för verksamheten.

Arbetet kräver att du kan ta egna initiativ, vara flexibel och att du känner dig trygg med att fatta egna beslut. Vi värdesätter också förmåga att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. 

Vår arbetsplats

Psykiatrin i Södra Kalmar län består av en akutmottagning, öppenvård i Kalmar och Nybro, slutenvård med 37 vårdplatser, och tre behandlingsenheter. På kliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, socionomer, psykoterapeut, medicinska sekreterare med flera.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/621

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-15
Upplysning om tjänsten

Jonas Andersson, avdelningschef

0480-811 82
Upplysning om tjänsten

Björn Göransson, avdelningschef

0480-842 46
Upplysning om tjänsten

Joakim Jonsson, avdelningschef

0480-831 30
Upplysning om tjänsten

Maria Holmberg, Vårdförbundet

0480-818 36

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet