Sjuksköterska Vuxenpsykiatri norr sommarjobb

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

I arbetet som legitimerad sjuksköterska inom heldygnsvården och rättspsykiatrin har du en arbetsledande funktion i omvårdnadsarbetet. Du har ett nära samarbete med dina sjuksköterskekollegor och med våra läkare, skötare, kuratorer, psykologer och medicinska sekreterare.

Du möter patienter med skiftande diagnoser, tillstånd och behov vilket gör att arbetet blir omväxlande och utvecklande. I dina arbetsuppgifter ingår medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och bedömning, stödjande samtal, telefonrådgivning och dokumentation.

Du kommer att samverka med flera aktörer, bland annat kommunernas psykiatri och våra psykiatriska öppenvårdsmottagningar.

Du kan arbeta på vår psykiatriska akutmottagning, på slutenvårdsavdelning eller inom rättspsykiatrin. Det finns goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Tjänstgöring sker dag, kväll, natt samt helg. 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du trivs med ett omväxlande arbete och har intresse av att arbeta inom psykiatri.

En god samarbetsförmåga och förmåga att se helheten runt en individ är viktigt i rollen. Rollen kräver också att du kan vara tydlig i din kommunikation och kunna ge patienter ett lågaffektivt bemötande.

 

Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

 

Övrigt

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vår arbetsplats

Inom Vuxenpsykiatri norr finns tre avdelningar för vuxenpsykiatri och en avdelning inriktad mot rättspsykiatri. Inom basenheten finns också en allmänpsykiatrisk mottagning i Vimmerby och två mottagningar i Västervik. Basenheten har totalt 200 medarbetare inom olika yrkeskategorier.

Vi befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och vi bygger för närvarande ett nytt psykiatrihus mitt på sjukhusområdet. Under år 2025 kommer vi flytta in i det nya psykiatrihuset och samla all vuxenpsykiatri och rättspsykiatri i samma byggnad. 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1072

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

6

Anställningsform:

Visstidsanställning (kortare än 3 månader)

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-28
Upplysning om tjänsten

Martina Andersson-Stoltz, Avdelningschef

0490-86494
Upplysning om tjänsten

Morgan Johansson, Avdelningschef

0490-86458
Upplysning om tjänsten

Anneli Hallgren, Avdelningschef

0490-86313
Upplysning om tjänsten

Christian Römberg, Avdelningschef

0490-87373
Upplysning om tjänsten

Lotta Spårenschöld, Vårdförbundet

0490-87497

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 mars 2023 Lämna synpunkter på innehållet