Sjuksköterska Västerviks sjukhus

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

En enklare vardag! I Västervik finns nästan allt du behöver med cykelavstånd och med den vackra naturen ständigt närvarande. Sjukhuset ligger mitt i stan så du tar dig smidigt både till jobbet och vidare till dina fritidsaktiviteter. Vårt sjukhus präglas också av enkelheten. Snabba beslutsvägar är en av våra stora styrkor! Via kommunens inflyttarservice kan du får hjälp med det du behöver veta om tex. skolor och få kontakt med bostadsförmedlare. 

Vi söker

Dig med med huvudet på skaft och ett stort hjärta! I personliga egenskaper innebär det att du har ett genuint intresse för patienten framför dig, att du bryr dig om både patienten samt dina kollegor och att du har ett sug efter ny kunskap inom din profession. Är du dessutom en person med struktur och som ser vad som behöver göras kommer vi trivas ihop! 

Att du är legitimerad sjuksköterska är en förutsättning för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Just nu har vi behov av sjuksköterskor på flera olika arbetsplatser bland annat inom kirurgi och medicin. Ring eller mejla oss gärna så berättar vi mer om vilka jobbmöjligheter vi har just för dig! 

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är en familjär arbetsplats där du snabbt blir än i gänget istället för "en i mängden". Vi är stolta över våra goda resultat inom både mediciniska mätningar, AT-rankningen och i våra  medarbetarenkäter. Vårt arbete är inspirerande och utmanande, genom vårt teamarbete räddar vi liv -tillsammans. Varmt välkommen till en enklare och roligare vardag!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1099

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

5

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-16
Upplysning om tjänsten
Upplysning om tjänsten

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet