Sjuksköterska, urologi, Kirurgkliniken Oskarshamn

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska, urologi, Kirurgkliniken Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 24 mars.

Vi erbjuder

På kirurgkliniken i Oskarshamn erbjuder vi en arbetsdag som skiftar i både innehåll och utmaningar där du är en självklar del av patientens vård. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, stomiterapeut, undersköterskor och medicinska sekreterare i team med patienten i centrum. Hela teamet arbetar med målsättningen kvalitet och kompetens i varje möte. Fokus ligger på att utveckla och driva en effektiv vård utifrån patientsäkerhet för patienter som drabbats av urologiska och kirurgiska sjukdomar med behov av behandling.Du kommer att ha egna mottagningar där du träffar dessa patieter, dagtid, måndag till fredag. I dina arbetsuppgifter ingår även rådgivning per telefon till både patienter och andra vårdgivare.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet. Du är samarbetsinriktad, flexibel och är van att ta ansvar. Du har viljan och engagemanget att vara en del av verksamheten som vi gemensamt utvecklar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har erfarenhet av urologisk vård.
Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Här bedrivs en mottagningsverksamhet med ambition att ge snabba tider med bästa kvalité av kunskap och bemötande. Vi har idag gemensam klinik med Kalmar - KalOskar - vilket betyder att vi arbetar tillsammans för patientens bästa med god service och kompetens.
Vi har mottagning för kirurgi- och urologipatienter med nybesök och återbesök samt konsultation för inneliggande patienter på vårt sjukhus. Vi utför mindre kirurgiska ingrepp och sigmoideoskopier. Våra läkare på kirurgkliniken har arbetsfält både i Kalmar och Oskarshamn. Inom urologin kommer Västerviksdoktorer en gång i veckan.
Totalt arbetar drygt 200 personer på kliniken varav cirka 30 i Oskarshamn.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:54

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Linda Axelsson

1:a linjens chef

0491-782406
Upplysning om tjänsten

Sanna Larsson

Facklig företrädare Vårdförbundet

0491-782143

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet