Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska uppvakningsavdelning

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett intressant och omväxlande arbete som sjuksköterska vid länssjukhuset två uppvakningsavdelningar. På uppvakningsavdelningarna övervakas patienter efter operation och narkos. Du möter patienter i alla åldrar och med olika vårdbehov från flera av sjukhusets kliniker exempelvis från kirurgi, ortopedi, gynekologi, öra- näsa- hals, ögon, barn och tandvård. Vi har både planerade och akuta patientflöden.

Om du är intresserad av intensivvård och kanske funderar på att vidareutbilda dig inom området så finns det möjlighet att få en inblick i den vård som bedrivs vid intensivvårdsavdelningen.

Arbetstiden är förlagd dagtid och kvällstid måndag till fredag. Du är ledig helger och röda dagar. 

Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Varje dag lite bättre. Hos oss får du utvecklas och arbeta med kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska och som gärna har några års erfarenhet inom yrket. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och alltid har patientens bästa i fokus. Som person är du initiativrik, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhusets i Kalmar har två uppvakningsavdelningar som tillsammans har cirka 24 sängplatser. Vi har en allmän inriktning och servar flera av sjukhusets kliniken bland annat Kirurgkliniken, Ortopedkliniken, Medicinkliniken, Kvinnokliniken Öra-, näsa-, hals kliniken, Ögonkliniken, Barnkliniken och Tandvården.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/738

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-22
Upplysning om tjänsten

Julie Riddervold Nilsson, Avdelningschef

0480-81312
Upplysning om tjänsten

Linda Petersson, Vårdförbundet

0480-81083

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30