Sjuksköterska Torsås Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

En av våra medarbetare ska vara föräldraledig och därför söker vi nu en vikarie. Du kommer att få jobba på en välbemannad hälsocentral där vi tillsammans jobbar för en god arbetsmiljö och att vara en attraktiv arbetsplats. Vi är ett välfungerande team med alla yrkeskategorier; specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog. Som sjuksköterska arbetar du med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Det finns möjlighet att ansvara för ett specifikt område utifrån intresse, erfarenhet och verksamhetens behov. Du är även delaktig i utvecklingsarbete.

Tillsammans jobbar vi för patientens bästa och här får du möjlighet att pröva på hur det är att arbeta i primärvården på landsbygden.

Arbetstiderna är framför allt dagtid, men kväll- och helgtjänstgöring kan förekomma på Kalmarjouren.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande. Du ska ha god förmåga i svenska i tal och skrift.

Du är trygg i dig själv och i din roll som sjuksköterska och kan behålla lugnet i stressade situationer. Vi ser gärna att du är hjälpsam och kan rycka in där det behövs, du arbetar bra med andra och kan planera och organisera ditt arbete.

Vår arbetsplats

Torsås och Söderåkra hälsocentraler bildar tillsammans en enhet. Det är två väl inarbetade hälsocentraler med gott arbetsklimat och god kamratskap i grupperna. Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har mottagningar inom olika specialiteter. Enheten har totalt cirka 7 000 listade patienter.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/640

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-23

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Eva-Lotta Johansson

0486-442 30
Upplysning om tjänsten

Jasminka Pipic, Vårdförbundet

0486-412 30

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 oktober 2020 Lämna synpunkter på innehållet