Sjuksköterska till traineeprogram

Region Kalmar

Vi erbjuder

Som ny sjuksköterska inom hälso- och sjukvårdsverksamhet erbjuder vi dig en unik chans att jobba på fyra olika enheter i 1,5 år på Oskarshamns Sjukhus. Med traineeprogrammet får du se vården ur olika perspektiv samtidigt som vi hoppas att du hittar din inriktning.

Under tiden som trainee jobbar du på fyra olika enheter: akutmottagning, hjärtavdelning, strokeenheten och internmedicinsk avdelning. Sista månaden av programmet erbjuds du möjlighet att prova på att arbeta på någon av sjukhusets övriga enheter.

Du erbjuds direkt en tillsvidareanställning vid traineeprogrammet start. Efter traineeperioden erbjuds du sedan anställning på den enhet som du önskar, utifrån hur verksamheternas behov ser ut. Självklart ingår du som nyexamninerad sjuksköterska även i vårt centrala introduktionsprogram.

Med traineeprogrammet hoppas vi att du får en bred bild av vår verksamhet samtidigt som du får de bästa förutsättningarna att börja din karriär inom Region Kalmar län.

Vi söker

Vi söker dig som är nyexaminerad sjuksköterska eller dig som har några års erfarenhet inom yrket men som inte har arbetat med sjukhusvård.

Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Du trivs med att möta människor i olika situationer. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt, är flexibel och har god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

https://www.regionkalmar.se/jobba-hos-oss/din-utveckling-och-karriar/traineeprogram-for-sjukskoterskor/ 

 

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/138

Placering/enhet:

Region Kalmar

Antal platser:

6

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lina Bruun

0491-78 29 81
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind

0492-17855

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 april 2020 Lämna synpunkter på innehållet