Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska till Stora Trädgårdsgatan HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete som sjuksköterska på vår hälsocentral. Sjuksköterskeuppdraget inom Primärvårdsförvaltningen innebär en stor variation av arbetsuppgifter, bland annat arbetar vi med distriktssköterskemottagning samt en rad olika specialistmottagningar såsom diabetes, demens, Astma/KOL, inkontinens, livsstil, vårdkoordinator, vaccination, blodtryck.

Du kommer att arbeta med telefonrådgivning vilket innebär att du gör bedömningar, ger råd och lotsar patienter till rätt vårdinstans. Det finns även möjlighet för dig att arbeta på en av våra specialistmottagningar. Hos oss blir du en i vårt engagerade arbetslag. Här ser vi gärna att du arbetar för att utveckla interna arbetssätt tillsammans med övriga yrkesgrupper på arbetsplatsen. Tjänsten är ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning.

Vi söker

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är är legitimerad sjuksköterska. Specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska är meriterande. Vi söker dig som vill arbeta med patientens bästa i fokus där ditt intresse för bemötande och engagemang utgör en viktig del. Vi ser helst att du har intresse för digitala arbetssätt och vaccinationer. För att passa i rollen som sjuksköterska behöver du vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt utifrån egen planering. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Här på Stora Trädgårdsgatan värdesätter vi laganda och hög trivsel. Det är en varm och trevlig arbetsplats där alla känner stort engagemang för det vi gör. Arbetsplatsen har ett öppet utvecklingsklimat och vi satsar på alla våra medarbetare oavsett yrkesroll och tidigare erfarenhet. Kompetensutveckling är en viktig del av vårt arbete så möjlighet till utbildning är stor. Vi arbetar för ett tätt samarbete över yrkesgrupper, allt för att ge patienten så god vård och omsorg som möjligt.

Stora Trädgårdsgatans hälsocentral är en attraktiv arbetsgivare med ett gott ryckte. Sjuksköterskegruppen består av 12 medarbetare som arbetar självständigt med sina uppdrag men hjälps ständigt åt inom gruppen. Vi arbetar med mentorskap där du har regelbunden kontakt med din mentor. Vi är en öppenvårdsmottagning där du kommer arbeta i egen tidbok.
Arbetstiderna är vardagar 8-17. Arbete på Primärvårdsjouren ingår i uppdraget.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/426

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-05-31
Upplysning om tjänsten

Daniel Johansson

0490-86221
Upplysning om tjänsten

Marcus Svensson, Vårdförbundet

0490-87498

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30