Sjuksköterska till Psykiatriska Rehabiliteringsenheten, PRE, Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vi söker dig som är sjuksköterska, med erfarenhet inom psykiatri och har en personlig lämplighet och är intresserad av patienter med omfattande psykiska funktionsnedsättningar. I yrket kommer du att möta patienter i olika åldrar, livssituationer med varierad bakgrund och olika behov av stöd och behandling. På enheten används en modifierad form av Intergrerad psykiatri som program och metod. Du kommer att arbeta i vårt team men även att upprätthålla självständiga kontakter, gruppbehandlingar och behandlingsuppföljningar. Samordning med vårdgrannar och interna enheter är en viktig del i vårt dagliga arbete.

Vi söker

Leg sjuksköterska gärna med VUB psykiatri och flera års erfarenhet av psykiatrisk vård.

Du trivs med att arbeta både i team och enskilt vilket innebär att du också känner dig trygg vid att fatta egna beslut i arbetet. Då du kommer att arbeta med patienter i utsatta situationer krävs att du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer.

Arbetet kräver att du tar egna initiativ, planerar, organiserar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är flexibel och kan hantera flera saker samtidigt och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med teamet där du är med och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du värdesätter ett respektfullt bemötande och professionellt förhållningssätt, vilket innebär att tydligt agera efter de riktlinjer som finns för verksamheten.


I yrket så ingår det att ha kontakt och etablera kontakt med vårdgrannar bla Kommuner, Arbetsförmedling, Försäkringskassa och andra samhällsorgan. Som sjuksköterska ingår även uppgifter av medicinsk behandling.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning på vår arbetsplats ser vi gärna manliga sökande till den här tjänsten


Vi genomför urval och intervjuer löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan.

Vår arbetsplats

Psykiatrin i Södra Kalmar län tillhör Psykiatriförvaltningen inom landstinget i Kalmar län och består av en akutmottagning, öppenvård i Kalmar och Nybro, slutenvård med 37vårdplatser, och tre behandlingsenheter.
På kliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, socionomer, psykoterapeut, medicinska sekreterare med flera.

 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/644

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-27
Upplysning om tjänsten

Michael Franzén, Enhetschef

070-285 10 93
Upplysning om tjänsten

Ingela Winkler, Sjuksköterska

070-609 35 53
Upplysning om tjänsten

Johanna Kappel, Vårdförbundet

073-845 76 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet