Sjuksköterska till Psykiatrisk öppenvårdsmottagning i Västervik

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

En hög kunskapsnivå inom specialistpsykiatrin. Det är vår ambition och målsättning inom öppenvården i Västervik. Nu söker vi en sjuksköterska som vill vara en del i det arbetet. Hos oss ingår du i ett tvärprofessionellt team med läkare, kuratorer, psykologer, skötare och medicinsk sekreterare. Du har också ett nära samarbete med fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Du kommer självständigt och i teamet arbeta med medicinuppföljningar, neuropsykiatriska utredningar, individuell behandling och gruppbehandling för de som söker sig till oss.

I tjänsten erbjuds du kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Tycker du om att arbeta självständigt men i samarbete med dina kollegor i teamet? Det är bra, för vi söker en person med god förmåga att samverka och hålla ihop olika behandlingsinsatser.

Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna med specialistutbildning i psykiatri, grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) och erfarenhet av psykiatriskt arbete. Du ser patienten som den individ hen är och som en del av sitt sammanhang. Engagemang för dina patienter, stark initiativförmåga och öppenhet - det är dina styrkor.

Intervjuer sker löpande.

Vår arbetsplats

På vår mottagning arbetar 25 personer. Vi erbjuder individuella behandlingar i form av psykoterapi, kognitiv beteendeterapi (KBT), internet-KBT, stödjande samtalsbehandling och medicinsk behandling. Vi erbjuder också gruppbehandlingar så som Affektskola och dialektisk beteendeterapi (DBT) samt patient-och anhörigutbildningar inom ADHD och bipolär sjukdom. Vi gör även neuropsykiatriska utredningar. Mottagningen ligger centralt med gångavstånd till buss- och tåg.

Hela psykiatriska öppenvården i Västervik består av vår psykiatriska mottagning med beroendeteam och en psykiatrisk rehabiliteringsenhet.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/131

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-13

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lianne Ekstrand

0490-865 53
Upplysning om tjänsten

Annika Jonsson, Vårdförbundet

0490-865 50

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 mars 2020 Lämna synpunkter på innehållet