Sjuksköterska till Öron- Näs- och Halsmottagningen

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du har ett stort eget ansvar för mottagningen. Du kommer att arbeta med postoperativa omläggningar, suturtagning, sömnregisteringar, telefonrådgivning samt övriga arbetsuppgifter för mottagningen. Vilket bland annat är administrativa arbetsuppgifter som bokning, remisshantering och väntelistor. Du kommer introduceras och arbeta på Sömn- och CPAP-mottagningen som är en del av Öron- Näs- och Halsmottagningen och där kommer du ha egen mottagning.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med fördjupad kunskap inom området Öron näsa och hals. Vana från mottagningsarbete är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du är positiv, ansvarstagande, har lätt för att samarbeta samt har förmåga att snabbt kunna prioritera och fatta beslut.

Vår arbetsplats

Vår arbetsplats på Öron-Näsa-Hals mottagningen är en del av Specialistmottagningen på Oskarshamns sjukhus vilken bemannas av läkare från Öron-Näsa-Hals kliniken i Västervik. Öron-Näsa-Hals mottagningen i Oskarshamn består av dig som sjuksköterska, sjuksköterska på Sömn- och CPAPmottagningen, en undersköterska, en medicinsk sekreterare, logoped, audionomer och hörseltekniker som alla arbetar som ett team. Vi möter patienter i alla åldrar som behöver specialistbedömning och behandling. I första hand har vi planerad mottagning men även akut- och konsultbedömning. Vi utför även mindre Polikliniska operationer samt utför sömnregistreringar.

Arbetet är mångfacetterat då Specialistmottagningen består av flera specialiteter (gynekologi, barn- och ungdomsmottagning, hud, ögon samt öron-näsa halsmottagning. Vi har ett nära samarbete med Västerviks sjukhus inom samtliga specialiteter.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/296

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-21

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Daniel Johansson

Basenhetschef

0491-782329
Upplysning om tjänsten

Anita Axesol, Facklig företrädare Vårdförbundet

0491-782000
Upplysning om tjänsten

Axel Jonsson, Facklig företrädare Vårdförbundet

0491-782000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 augusti 2019 Lämna synpunkter på innehållet