Sjuksköterska till Ögonmottagningen på Specialistmottagningen

Region Kalmar

Vi erbjuder

Ett stimulerande arbete där du får möjlighet till ansvar och utveckling för verksamhetenen med patienten i fokus.

Arbetet som sjuksköterska på Ögonmottagningen är varierande och vi arbetar person och familjecentrerat på Ögonmottagningen i Oskarshamn. Dina arbetsuppgifter innebär remisshantering, tidbokning, telefonrådgivning, förberedelser av patienter inför läkarbesök och sjuksköterskeledd mottagning där du självständigt bedömer patienter med glaukom och diabetes. Du har ett nära samarbete med kollegor både i Oskarshamn och med olika professioner från Ögonkliniken i Västervik.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska. Du som person är positiv, flexibel, engagerad och ansvarstagande. Vi söker dig som har god samarbets- och organisationsförmåga samt intresserad av ögonsjukvård. Vi arbetar med målsättningen att ge patienten en god och säker vård och nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet.

Är du specialistutbildad inom ögonsjukvård och/eller har erfarenhet från mottagningsarbete är det meriterande. Möjlighet till vidareutbildning i ögonsjukvård, om du inte redan har det.

Urval sker löpande.

Vår arbetsplats

Ögonmottagningen är en del av arbetsplatsen Specialistmottagningen som består av flera specialiteter gynekologi, barn- och ungdomsmottagning, hud, ögon samt öron, näsa, hals-mottagning. Där du har kollegor och ett utbyte från flera olika verksamheter. Vi har ett nära samarbete med Västerviks sjukhus inom samtliga specialiteter.*

https://www.youtube.com/watch?v=tqESiGGhTao

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/568

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Daniel Johansson Verksamhetschef

0491-78 23 29
Upplysning om tjänsten

Anita Axesol Greis Facklig Vårdförbundet

0491-78 25 06

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 november 2019 Lämna synpunkter på innehållet