Nattjänst för sjuksköterska på kirurgavdelning

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på en av våra kirurgavdelningar erbjuder vi ett utvecklande och stimulerande arbete och du får möjlighet till en bred kompetens inom kirurgi. Arbetet innebär främst akut omhändertagande där fokus ligger främst på kirurgi inom övre- och nedre bukkirurgi där tarmvred, blindtarmsinflammation, kolorektalcancer, gallsten och andra besvär kopplade till mag-tarmkanalen är vanligt förekommande. Vi har även en del elektiv verksamhet med planerade operationer och även ett par vårdplatser för inneliggande öron-näsa-halspatienter.

Du ingår i ett team med sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, fysioterpeuter och läkare och vi erbjuder mentor, auskultering och en god introduktion efter behov för att du ska få lära känna organisationen, arbetsplatsen och dina kollegor. Hos oss har du alltid möjlighet att lära dig någonting nytt eftersom kirurgkliniken omfattar flera olika verksamheter med olika specialiteter och vi ser mycket positivt på kompetenshöjande utbildningar.

Som anställd inom Region Kalmar län har du en mängd förmåner, mer om dem kan du läsa här.

Dina förmåner

 

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av kirurgi och drivs av att lära dig nytt. Du bör ha minst 1 års erfarenhet inom yrket då nattarbete kräver erfarenhet.

Du bör trivas med att arbeta i team, ser samarbete som en självklarhet och är lugn och trygg i din person. Du också ha en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Att vara lösningsfokuserad och se möjligheter istället för problem är en önskvärd egenskap som vi efterfrågar.

Som arbetsgrupp tycker vi att det är viktigt att värna om varandra, hjälpa varandra, bidra till god stämning och ha en stöttande och välkomnade kultur. Därför

Vår arbetsplats

Hos oss får du bredden i kirurgi som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. På avdelning 2 har vi fokus på kirurgi inom övre- och nedre bukkirurgi samt inneliggande öron-näsa- hals patienter.   

Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vi erbjuder ett varierande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din takt med hjälp av både sjuksköterskor och läkare. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning. Goda möjligheter finns till vidareutbildningar inom kirurgi. Mentor på arbetsplatsen erbjuds alla.

söker dig som delar dessa grundstenar med oss.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/606

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid enligt överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-17
Upplysning om tjänsten

Malin Viklycke, Avdelningschef

0490-87242
Upplysning om tjänsten

Em Eklöv, Vårdförbundet

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet