Sjuksköterska till gynavdelning 5 på Kvinnokliniken

Länssjukhuset i Kalmar

"Att få arbeta i en sådan här bred roll där kvinnosjukvård är i fokus är väldigt roligt och givande" 

Vi erbjuder

En av våra duktiga sjuksköterskor ska flytta och nu behöver vi hitta hennes ersättare. Vi erbjuder dig ett mycket varierande och bred roll som sjuksköterska. Dina dagar varierar mellan omvårdnadsarbete, telefonrådgivning och arbete på gynakuten. Du gör bedömningar, följer patienter som genomgår olika former av cancerbehandlingar och möter kvinnor som genomgår abort, missfall, infektioner m.m.

Om vi frågar Linnea, sjuksköterska på gyn, vad som är det bästa med hennes jobb: "Jag gillar när det händer saker, det är stimulerande och jag känner att jag har ett jätteroligt jobb på en arbetsplats där vi kollegor är tillgängliga för varandra. Vi arbetar tätt ihop med läkare, undersköterskor och andra sjuksköterskor där patienten ständigt är i fokus och vi tar oss verkligen tid för varje patient för att ge den bästa omvårdnaden i olika situationer." 

Hos oss får du vara en del av det kontinuerliga utvecklingsarbete som vi ser vara en del av vårt dagliga arbete. Vi har fortlöpande utbildningsdagar och arbetar i olika processgrupper där du får vara en del av för att utveckla och förbättra vårt arbete utifrån din kompetens.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstiden förlagd dag/kväll/natt. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vi söker

Kvinnokliniken i Kalmar söker dig som är sjuksköterska och brinner för kvinnosjukvård. På Kvinnokliniken vårdar vi kvinnor genom hela livet. Vi söker dig som vill vara med och arbeta med och bidra till bättre kvinnohälsa på Kvinnokliniken i Kalmar. Du är legitimerad sjuksköterska och har gärna erfarenhet från liknande roll eller arbete på annan vårdavdelning.  

"Som sjuksköterska på gyn behöver du kunna ställa om snabbt, gilla snabba vändningar samtidigt som du är närvarande i varenda möte med dina patienter. Du är där för dem när de är som mest sårbara och därför måste du vara trygg i din profession och ha en vänlig och empatisk förmåga att möta människor.", säger Linnea som arbetar som sjuksköterska på gynavdelning 5 i Kalmar. 

Du verkar utifrån regionens värdegrund genom att agera öppet, engagerat och kunnigtFör oss är arbetsglädje och trivsel viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du och dina framtida kollegor är viktiga som ett team.

Vår arbetsplats

Kvinnokliniken kännetecknas av nära samarbete, processinriktat arbete och god gemenskap. Vi är en stor klinik men med nära beslutsvägar och tätt samarbete. Vi arbetar med och för kvinnors hälsa där alla medarbetare bidrar i arbetet att nå verksamhetens mål. Vi består av tre sektioner; Mödrahälsovård, Obstetrik och Gynekologi. Kvinnokliniken arbetar med förlossnings- och BB-vård, gynekologi, specialistmödravård och uroterapi. På kliniken arbetar ca 200 medarbetare fördelat på läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare/assistenter.

Den gynekologiska delen inriktar sig på gynekologiska sjukdomar och behandlingar samt tidiga graviditetskomplikationer upp till och med graviditetsvecka 21. Gynavdelning 5 har 6 vårdplatser och 4 dagvårdsplatser. 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/489

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-06-26
Upplysning om tjänsten

Maria Bäckman Veinfors, Avdelningschef

0480-81681
Upplysning om tjänsten

Kristina Ekstrand, Vårdförbundet

0480-81155

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 27 juni 2022 Lämna synpunkter på innehållet