Sjuksköterska till Esplanadens hälsocentral och Primärvårdsjouren

Region Kalmar

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på vår hälsocentral och primärvårdsjour får du en varierande arbetsvecka. Arbetsuppgifterna består av sjukvårdsrådgivning per telefon varvat med patientnära arbeta på vår drop in-mottagning samt jourtid. Om du har en specialitet eller intresseområde inom vårt uppdrag försöker vi såklart anpassa ditt arbete efter det. Du erbjuds den kompetensutveckling som du och verksamheten behöver. Vi erbjuder en tillsvidareanställning där en provanställning kan komma att bli aktuellt beroende på vilken erfarenhet du har med dig.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och vill vara en del av vår goda gemenskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård och ser det som särskilt meriterande om du har arbetat inom primärvård. Vi värdesätter att du är självgående och att din förmåga att samarbeta och ge service är god. Eftersom rollen innebär ett varierat arbete behöver du vara flexibel och ha lätt för att tänka i nya banor. 

Vår arbetsplats

Esplanadens hälsocentral har just nu 10 600 listade personer. Vi har en god bemanning och god tillgänglighet. På läkarsidan är vi fullbemannade och använder oss inte av bemanningsföretag. Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskeledda mottagningar inom ett flertal områden.

Vår mottagning har öppet dagtid måndag-fredag. Därefter håller primärvårdsjouren öppet kvällstid på vardagar och dagtid på helgdagar.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/275

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-05-12

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Christina Dunger Pettersson, Avdelningschef

0490-870 54
Upplysning om tjänsten

Ingrid Backne Hansson, Vårdförbundet

0490-874 90

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 13 maj 2020 Lämna synpunkter på innehållet