Sjuksköterska till avdelning 23, vuxenpsykiatrisk heldygnsvård

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Ett högt engagemang med patientens behov i fokus. Det är vår ledstjärna på avdelning 23 i Västervik. Nu söker vi en sjuksköterska som vill vara en del i det arbetet. Hos oss ingår du i ett team med skötare, kurator, läkare, psykolog och medicinsk sekreterare. Fysioterapeut och arbetsterapeut finns som resurs vid behov. Du kommer självständigt och tillsammans med teamet arbeta med medicinhantering, psykiatrisk omvårdnad och bedömning, stödjande samtal, telefonrådgivning och dokumentation. De patienter du möter behöver under en period utredas, bedömas och behandlas för allvarliga psykiska problem. Det kan till exempel vara stark ångest, djupa depressioner med suicidrisk, svåra ätstörningar, psykoser eller självskadebeteende. I arbetet samverkar du med kommunens psykiatri, den psykiatriska rehabiliteringen samt de psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn.

Arbetstiden kan ligga både dag, kväll, natt samt helg. Här finns emellertid stora möjligheter att anpassa tiderna till dina individuella behov och önskemål. I tjänsten erbjuds du kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och kan se helheten runt en individ. Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna med specialistutbildning i psykiatri och med erfarenhet av psykiatriskt arbete. Trygg, självständig och bra på att skapa goda relationer - det är dina styrkor.

Vår arbetsplats

Avdelning 23 är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning som bedömer och utreder psykiatriska tillstånd för att utforma rätt behandlingsalternativ. På avdelningen, som har 13 vårdplatser, arbetar 20 personer.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/510

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-12-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anneli Hallgren

0490-863 13

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 2 december 2020 Lämna synpunkter på innehållet