Sjuksköterska stroke, palliativ vård och internmedicin

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Vill du få möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor? Då kan arbetet på medicinavdelning 5 vara något för dig!

Medicinavdelning 5 är en slutenvårdsavdelning med patientintag dygnet runt. Patienterna är personer som kommer till oss med medicinska diagnoser inom det internmedicinska området med huvudinriktning stroke, palliativ vård, geriatrik, rehab, lung- och blodsjukdomar och diabetes. Avdelningen har också uppdraget att ta hand om vård och rehabilitering av strokepatienter där vi också erbjuder strokemottagning. Patienter du möter är från 18 år och uppåt. Vi strävar efter en personcentrerad god och nära vård där vi arbetar i team där olika yrkesgrupper samverkar runt patienterna. I dessa ingår förutom läkare, sjuksköterskor, undersköterskor även arbetsterapeut, sjukgymnast och logoped. Vid behov kopplar vi även in dietist, kurator eller psykolog.

Hos oss finns det goda möjligheter till kompetensutveckling. När du börjar får du en introduktion och är du nyutbildad kommer du få en fördjupad introduktion i nära samarbete med rutinerade och erfarna sjuksköterskor. I introduktionen ingår praktisk träning och teori samt handledning. Vi har även samverkan med Umeå Universitet där vi erbjuder alla våra medarbetare en strokeutbildning på 7 högskolepoäng.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med erfarenhet av strokesjukvård.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt då ingen dag är den andre lik. Du trivs med att samarbeta och främjar god teamsamverkan. Tillsammans medverkar vi till att skapa ett gott arbetsklimat på avdelningen och målet är att tillsammans vidareutveckla avdelningen mot uppsatta mål. Arbetssättet präglas av att ha patienten och patientsäkerheten i fokus.

Både du som är erfaren sjuksköterska som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Det är personlig lämplighet och intresse för stroke, palliativ vård geriatrik, rehab, lung- och blodsjukdomar samt diabetes som är av största vikt.

Vi har individuell lönesättning och individuella scheman med helgtjänstgöring två helger av fem. Arbetstiderna är dag/kväll-och nattjänstgöring där du har möjlighet att påverka.

Löpande urval sker.

https://www.youtube.com/watch?v=r6ZH2minBTI

Vår arbetsplats

 

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/730

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Antal platser:

5

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-22
Upplysning om tjänsten

Claudia Danielsson avdelningschef

0491-78 22 40
Upplysning om tjänsten

Marie-Louise Karlsson Vårdförbundet

0491-782127

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet