Sjuksköterska, strålbehandling

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en tjänst som sjuksköterska på strålbehandlingen i Kalmar. Här arbetar en trygg arbetsgrupp med mycket kunskap och erfarenhet inom onkologi och strålbehandling.

Här på strålbehandlingen arbetar vi i team med sjuksköterskor, läkare, sjukhusfysiker och medicinska sekreterare och allas insats är viktig för patienten. Vi har patienten i fokus och utveckling sker ständigt för att ge bästa möjliga vård. Arbetet är patientnära med behandling vid strålaccelerator samt information till cancerpatienter och anhöriga.

Kliniken värdesätter utveckling och erbjuder regelbunden kompetensutveckling. Vi erbjuder även möjlighet att arbeta med olika typer av ansvarsområden.

 

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska, med minst 2 års erfarenhet och med ett intresse för onkologisk vård. Du har specialistutbildning inom onkologi/strålbehandling eller vill utbilda dig inom strålbehandling. Om du saknar utbildning inom strålbehandling inleds anställningen med en teoretisk och praktisk distansutbildning (45hp).

Du behöver ha ett genuint intresse för medicinteknisk utrustning för att trivas bra hos oss då strålbehandlingen är en teknisk enhet. Onkologin är under snabb utveckling vilket kräver att du som söker har intresse för och är positiv till förändringar.

Som person är du lugn, trygg, positiv, flexibel och har en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Du har lätt för att samarbete med andra eftersom en stor del av arbetet sker i nära samarbete med andra sjuksköterskor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vår arbetsplats

Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsklinik med verksamhet vid Onkologiska dagvården på Västerviks sjukhus samt vid Länssjukhuset i Kalmar. Vi har en mycket välfungerande verksamhet med god ekonomi och det viktigaste av allt - nöjda patienter. Vi har en traditionell organisation i regionen med korta beslutsvägar. Eftersom vi är en liten enhet har vi möjlighet att själva påverka utvecklingen och vårt arbetssätt. Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/622

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-25
Upplysning om tjänsten

Christina Delborn

0480-384 13
Upplysning om tjänsten

Jenny Salebäck, Vårdförbundet

0480-448725

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 26 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet