Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Sjuksköterska sommarjobb

Sjuksköterska sommarjobb

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Hos oss på Västerviks sjukhus blir du varmt välkomnad och väl omhändertagen och du kommer att erbjudas en anpassad introduktion i verksamheten beroende på dina tidigare erfarenheter. Hos oss ges du möjligheten att utvecklas och växa i din profession och du får stöttning av kompetenta och engagerade medarbetare som är stolta över sin arbetsplats. Vi arbetar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt medarbetarskap för att kunna erbjuda den bästa vården med patienten i fokus. Tillsammans tar vi ansvar för att nå goda resultat, arbetar med moderna metoder och deltar aktivt i förbättringsarbetet - varje dag lite bättre. 

Vi söker

Vi välkomnar både dig som är nyexaminerad sjuksköterska och dig med mer erfarenhet som vill spendera sommaren i kuststaden Västervik. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och lyhörd för vårdtagarnas behov, har ett gott bemötande och känner en självklar respekt för andra medmänniskor, både medarbetare och patienter.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning är meriterande men inget krav och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Till din ansökan bifogar du din legitimation. Urval sker löpande.

Varmt välkommen till Västerviks sjukhus!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1038

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-05-31
Upplysning om tjänsten

Jessica Ståhl, HR-assistent

0490-86408

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30