Sjuksköterska Smärtenheten

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett givande och varierande arbete som sjuksköterska hos oss på Smärtenheten, Västerviks sjukhus. Smärtenheten är en gemensam resurs för hela Kalmar län samt regionalt center för Ehlers Danlos syndrom (EDS). Vi är en multiprofessionell öppenvårdsverksamhet för patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta.

Som sjuksköterska är du en viktig del i teamet där du bidrar med din kunskap och erfarenhet. Du medverkar i mottagningsarbetet och assisterar vid läkarbesök samt bedriver egen mottagning med behandlingar, uppföljningar, rådgivning via telefon och undervisning av patientgrupper. Du är enhetens rehabiliteringskoordinator och fungerar som en samordnande funktion för arbetsgivare, försäkringskassan och övriga vårdgivare.

Vi erbjuder dig förutsättningar att utvecklas i din profession som sjuksköterska med goda möjligheter till såväl grund- som vidareutbildning inom smärta.

Dina arbetstider är förlagda till dagtid, måndag till fredag.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom professionen. Har du vidareutbildning, alternativt erfarenhet av arbete inom smärta, så ser vi detta som meriterande.

Som person är du trygg i dig själv och din yrkesroll. Du lockas av dynamiken i denna tjänst som innebär både självständigt arbete och nära samarbete i team. Du är ansvarstagande och kan strukturera och prioritera ditt arbete. Genom ditt engagerade och empatiska förhållningssätt är du lyhörd och samtidigt tydlig i din kommunikation vilket skapar trygghet och förtroende hos de du möter.

Inom enheten bedrivs forskningsarbeten och vi ser gärna att du har intresse av att delta med din profession i detta.

Vår arbetsplats

Smärtenheten är en multiprofessionell, länsövergripande, öppenvårdsverksamhet för patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, psykolog, undersköterska och medicinska sekreterare. Arbetet är teambaserat och vi erbjuder kvalificerade bedömningar, behandlingar och multiprofessionell ACT-inriktad rehabilitering.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/482

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-09-27

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Christina Ohlzon, Enhetschef

0490-862 73

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 september 2020 Lämna synpunkter på innehållet