Sjuksköterska Smärtenheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på Smärtenheten arbetar du i team tillsammans med läkare, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, kurator och sekreterare. I dina arbetsuppgifter ingår assistering vid läkarbesök, telefonrådgivning och egen mottagningstid för behandling och uppföljning av patienter.Vi erbjuder goda möjligheter till såväl grund- och vidareutbildning inom smärta. Det finns också möjlighet till deltagande i forskningsprojekt. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, möjlighet till flextid finns.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska och har gärna arbetat några år i sjuksköterskeyrket. Kunskaper inom smärtområdet är meriterande men inte ett krav. Dina arbetsmetoder ska genomsyras av evidens och beprövad erfarenhet. Egenskaper som vi söker är god samarbetsförmåga, att du tar eget ansvar, är strukturerad och har god planeringsförmåga. Du har ett genuint intresse för människor, deras hälsa samt är lyhörd för patientens och verksamhetens behov.

Vår arbetsplats

Smärtenheten är en multiprofessionell öppenvårdsverksamhet för patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta. Vi arbetar teambaserat med hälsobefrämjande insatser.

Smärtenheten är en gemensam resurs för hela Kalmar län samt regionalt center för Ehlers Danlos syndrom (EDS). Här arbetar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, psykolog, undersköterska och medicinska sekreterare.

Arbetet är teambaserat och vi erbjuder kvalificerade bedömningar, behandlingar och multiprofessionell ACT-inriktad rehabilitering. Arbetsplatsen präglas av en positiv och engagerad anda och ett ständigt levande utvecklingsarbete.Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/631

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-19
Upplysning om tjänsten

Helen Hahne, Enhetschef

0490-86273
Upplysning om tjänsten

Maria Dahlström, Sjuksköterska

0490-86511

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet