Sjuksköterska Resursenheten

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska Resursenheten. Välkommen med din ansökan senast den 14 april.

Vi erbjuder

Värdesätter du delaktighet, flexibilitet och varitation? Då passar tjänsten som sjuksköterska i Resursenheten dig.

Hur och var din tjänstgöring sker styrs av våra kunders önskemål, verksamheternas behov och din kompetens. Som medarbetare ingår du i ett team av kompetenta och flexibla medarbetare som arbetar mot olika kunder. Med dig som medarbetare kan Resursenheten tillgodose verksamheternas behov och stärka kompetensen.

Arbetstiderna ger dig stora möjligheter till variation då vi arbetar enligt ett årsarbetstidsavtal med tjänstgöring dag, kväll, natt och helger.

"För att trivas i Resursenheten är det viktigt att du vill utvecklas i din yrkesroll, att du gillar utmaningar och variation. Vi jobbar där vi behövs och din arbetsplats kan variera från dag till dag. Jag har möjlighet att lägga upp min arbetsvecka efter mitt livspussel, det är en frihetskänsla" berättar Johanna, sjuksköterska i Resursenheten.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska och som har ett par års erfarenhet inom yrket och inom hälso- och sjukvård. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad. Körkort är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Resursenheten är en spännande och flexibel arbetsplats som ger möjlighet till variation, utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter. Vi är Länssjukhuset interna bemanningsenhet och har det viktiga uppdraget att tillgodose personalbehovet vid korttidsjukfrånvaro och/eller arbetstoppar vid sjukhusets mottagningar och avdelningar samt inom primärvården i södra länet. I Resursenheten arbetar ca 20 medarbetare inom yrkena medicinska sekreterare, undersköterskor och sjuksköterskor.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:20

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-04-14

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Magnus Karlsson

Basenhetschef

0480-38428
Upplysning om tjänsten

Jessica Joelsson

Facklig företrädare Vårdförbundet

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30