Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska psykiatriska öppenvården

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Nu söker vi sjuksköterska till psykiatriska öppenvården i Västervik. Arbetet är varierande och innefattar utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete. Arbetet sker både självständigt och i team utifrån patientens behov. 

Vi har flera forum varje vecka för kollegial avstämning och teamdiskussioner. Vi tillämpar mentorskap vid alla nyrekryteringar och individuellt anpassad introduktion. Hos oss får du kollegor som är måna om varandra och där våra olika erfarenheter, åldrar och kompetenser stärker oss som team, både i patientarbetet men också kollegor emellan. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter utifrån dina erfarenheter, intressen och behov. 

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri eller dig som är utbildad specialistsjuksköterska i psykiatri. Tidigare erfarenhet och annan utbildning såsom exempelvis KBT är meriterande men inte ett krav.  

Som person är du trygg i dig själv och är skicklig på att samarbeta och att skapa goda relationer. Du är flexibel i ditt arbetssätt och kan lätt anpassa dig till ändrade omständigheter. Du trivs med att arbeta självständigt och du har en god förmåga att planera och strukturera det egna arbetet.  

Vår arbetsplats

Psykiatriska öppenvården i Västervik består av två mottagningar inklusive ett beroendeteam. Målgruppen är vuxna över 18 år med behov av specialistpsykiatriska insatser såsom behandling, utredning, stödjande kontakt och samordning. Vi som arbetar på mottagningarna är sjuksköterskor, skötare, kuratorer, psykologer, psykoterapeuter, läkare och medicinska sekreterare.

Inom vuxenpsykiatri norr och Rättspsykiatrin befinner vi oss i ett mycket spännande och expansivt utvecklingsskede där byggnationen av vårt nya psykiatrihus pågår. Vi beräknas flytta in i våra nya lokaler under våren 2025. Det nya psykiatrihuset förbättrar vårdmiljön samt höjer patientsäkerheten och innebär samtidigt att vi medarbetare får en bättre arbetsmiljö.

Vi erbjuder alla våra nyanställda medarbetare en fördjupad introduktionsutbildning och regelbunden kompetenspåfyllnad.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/417

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-05-24
Upplysning om tjänsten

August Erixon, avdelningschef

0490-86304
Upplysning om tjänsten

Mats Karlsson, Vårdförbundet

0490-86484

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30