Sjuksköterska Psykiatrisk öppenvårdsmottagning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till vår öppenvård i Kalmar söker vi nu en sjuksköterska, som skulle vilja prova på att jobba inom vår öppenvård.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i samarbete med andra kollegor samt läkare, psykologer, terapeuter, medicinska sekreterare. Den vi söker ska vara positiv och utvecklingsorienterad, ha förmåga att skapa och bibehålla goda relationer och arbeta med patienten i fokus.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innebära att arbeta i mottagningens sjuksköterskefunktion, i telefonrådgivningen , med medicinska kontroller, medicinhantering, provtagning, samordning, stödsamtal och övriga uppföljningar av patienter.

Arbetstiden är förlagd måndag-fredag.

Vi söker

Du har sjuksköterskeexamen. Det är meriterande med vidareutbildning inom psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så sök tjänsten redan idag!

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete- Varje dag!

Vi står inför en spännande utmaning då vi kommer att få nya lokaler som är bättre anpassade för vår verksamhet för att skapa en ännu bättre och säkrare vård med patienten i fokus.


Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/877

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-02-07

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Karin Månsson, Enhetschef

0480-844 56

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 9 februari 2021 Lämna synpunkter på innehållet