Sjuksköterska, Psykiatrisk öppenvård

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

På vår mottagning erbjuds du som sjuksköterska varierande arbetsuppgifter med uppdrag som bland annat innefattar hälsosamtal, samtalsbehandlingar, telefonrådgivning, läkemedelshantering samt uppföljning och registrering i kvalitetsregister.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor och övriga teammedlemmar, såsom läkare, kurator, psykolog, skötare och medicinska sekreterare. Tillsammans bedriver ni specialistpsykiatriska behandlingsinsatser.

Vi jobbar även mot andra vårdgrannar såsom kommun, primärvård, privat vård med mera. Samverkansteam finns gentemot beroendeenheten Vimmerby och Hultsfreds kommun samt även mot socialpsykiatrin i de båda kommunerna.

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter utifrån intressen och verksamhetsbehov.

I tjänsten som sjuksköterska på öppenvårdensmottagningen ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av psykiatri samt vidareutbildning eller annan utbildning inom området är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att både du som är ny i yrket och du med mer erfarenhet söker tjänsten.

Du är en person som trivs med att arbeta självständigt och har en god förmåga att planera och strukturera det egna arbetet. Du ställer om när förutsättningarna förändras och är bra på att samarbeta med kollegor utifrån situation och behov.

B-körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska och psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT etc. Fysioterapeut och arbetsterapeut finns tillgängliga som resurspersoner.

Under 2017 flyttade vi in i våra nya lokaler. Vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats som är perfekt anpassat efter våra patienters behov.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/750

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-24
Upplysning om tjänsten

Annika Malmunger

0492-176 18
Upplysning om tjänsten

Matilda Gustafsson, Vårdförbundet

0492-176 06

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet