Sjuksköterska psykiatrisk öppenvård

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

På vår mottagning erbjuds du som sjuksköterska varierande arbetsuppgifter med uppdrag som bland annat innefattar hälsosamtal, stödsamtal, telefonrådgivning, medicinhantering samt uppföljning och registrering i kvalitetsregister. Du bedriver även specialistpsykiatriska behandlingsinsatser i samverkan med läkare och andra teammedlemmar.

Vi är totalt 6 sjuksköterskor på mottagningen. Du har ett nära samarbete med dina kollegor och övriga teammedlemmar, såsom läkare, kurator, psykolog, skötare och medicinska sekreterare. Fysioterapeut och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

I tjänsten som sjuksköterska på öppenvårdensmottagningen ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom psykiatri.

Vi ser gärna att du har några års arbetserfarenhet som sjuksköterska, med fördel inom psykiatri.

Du är en person som trivs med att samarbeta med andra. Du är strukturerad i ditt arbete och trygg i din sjuksköterskeroll. Du är van vid att arbeta självständigt och att fatta egna beslut i arbetet.

B-Körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska och psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT etc.

Under 2017 flyttade vi in i våra nya lokaler. Vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats som är perfekt anpassat efter våra patienters behov.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/523

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-08-08
Upplysning om tjänsten

Annika Malmunger, avdelningschef

0492-176 18
Upplysning om tjänsten

Matilda Gustafsson, Vårdförbundet

0492-176 06

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 juli 2021 Lämna synpunkter på innehållet