Sjuksköterska psykiatrisk öppenvård

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

En av våra medarbetare går i pension så nu söker vi en ny kollega till teamet.

På vår mottagning erbjuds du som sjuksköterska varierande arbetsuppgifter med uppdrag som bland annat innefattar hälsosamtal, samtalsbehandlingar, telefonrådgivning, läkemedelshantering och uppföljning och registrering i kvalitetsregister.

Du har ett nära samarbete med dina kollegor och övriga teammedlemmar på mottagningen. Vi jobbar även mot andra vårdgrannar såsom kommun, primärvård, privat vård med mera. Samverkansteam finns gentemot beroendeenheten Vimmerby och Hultsfreds kommun samt även mot socialpsykiatrin i de båda kommunerna.

I tjänsten som sjuksköterska ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter utifrån dina intressen och verksamhetens behov.
Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av psykiatri samt vidareutbildning eller annan utbildning inom området är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att både du som är ny i yrket och du med mer erfarenhet söker tjänsten.

Du är en person som trivs med att arbeta självständigt och har en god förmåga att planera och strukturera det egna arbetet. Du ställer om när förutsättningarna förändras och är bra på att samarbeta med kollegor utifrån situation och behov.

B-körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska och psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT etc. 

Under 2017 flyttade vi in i våra nya lokaler. Vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats som är perfekt anpassat efter våra patienters behov.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/204

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-19
Upplysning om tjänsten

Annika Malmunger, Enhetschef

0492-17618

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 mars 2023 Lämna synpunkter på innehållet