Sjuksköterska Ortopedkliniken

Oskarshamns sjukhus

header

Vi erbjuder

Oskarshamn är en mindre stad, men full av liv och möjligheter. Mytomspunna Blå jungfrun som visar upp sin silhuett vid horisonten och Döderhultarns dramatiska träskulpturer lockar många besökare till staden varje år. Staden kan även stoltsera med konditoriutmärkelser i form av ”Årets konditor i världen 2017” och ”Sveriges bästa konditori 2018”. Staden erbjuder ngt för de allra flesta. Eller som organisationen Attraktiva Oskarshamn uttrycker det: ”Oskarshamn är en värdefull plats. En varm oas i havsnära miljö. Vi erbjuder ett energiskt och spännande näringsliv och bra möjligheter till kustupplevelser och avkoppling. Det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med i framtiden.”

Om Oskarshamn

Ortopedkliniken är en verksamhet som bygger på tydliga, standardiserade processer och kunnig personal med gott bemötande. Hanna Etzner har arbetat som sjuksköterska i tre år och kom till ortopedkliniken från Region Gotland för drygt 2 år sedan. Hon upplever att arbetsgruppen är välkomnande och positiv där alla peppar varandra:

"Som sjuksköterska på ortopedkliniken har du ett nära samarbete med övriga professioner i ett öppet arbetsklimat. Arbetet utförs enligt väl utarbetade rutiner och känslan är att du arbetar med friskvård snarare än sjukvård"

Vi söker

Ortopedkliniken söker nu en sjuksköterska som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra verksamheten ytterligare. Det är meriterande om du har erfarenhet av elektiv ortopedi. Eftersom kvaliteter som tydlighet, trygghet, effektivitet och närhet är viktiga grundpelare i ortopedklinikens värdegrund läggs alltid stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringar till oss.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Vikariat på ca 1 år med chans till förlängning.

Vår arbetsplats

På Ortopedkliniken Oskarshamn är vi drygt 30 medarbetare och vi bedriver elektiv/planerad ortopedisk kirurgi på absolut högsta nivå. Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer. Vi är mycket stolta över våra fina resultat och omdömen från våra patienter och övriga omvärld. Detta gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/557

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

t.o.m. 2021-11-30

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-04

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Dick Beddesand, Avdelningschef

0491-78 24 76
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

072-222 37 06

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 september 2020 Lämna synpunkter på innehållet