Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Sjuksköterska, ortopedi

Sjuksköterska, ortopedi

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Nu välkomnar vi en sjuksköterska till vår trevliga avdelning!  Uppdraget är varierande och du ges möjlighet att utvecklas och lära i din takt med hjälp av både läkare, andra sjuksköterskor och undersköterskor. Tillsammans lär vi av varandra, utvecklas i våra yrkesroller. Tillsammans med dina kollegor är du delaktig i den viktiga pre-och postoperativa vården av våra patienter. Eftersom många patienter som vårdas hos oss även har internmedicinska åkommor, skapar det förutsättningar för dig att utveckla en bred kompetens utanför kärnområdet ortopedi. Förutom det direkta patientarbetet är alla medarbetare delaktiga i arbetet med att utveckla och förbättra arbetssättet och verksamheten på avdelningen. Det är viktigt för oss att du ska trivas hos oss på ortopedavdelningen, därför är vi noga med att du får en bra start genom en anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter. Du kommer växa in i rollen och blir därmed en viktig del i ett team som gemensamt skapar ett stimulerande klimat och utvecklande arbete. Tillsammans med kollegor ansvarar ni för sexton vårdplatser och är organiserade i tre vårdlag som består av sjuksköterskor, undersköterskor samt läkare.

Vi söker

Vi söker dig som vill utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du tycker om att arbeta i team och vill bidra till en god arbetsmiljö där vi alla känner arbetsglädje. För att trivas hos oss tror vi att du har ett stort engagemang för såväl det patientnära arbetet som utvecklingen av verksamheten. Det är självklart för dig att ha ett gott bemötande mot såväl patienter, närstående som medarbetare. I din roll är det viktigt att du känner till och tillsammans med oss arbetar utifrån våra värderingar. Du som söker är legitimerad sjuksköterska, vi välkomnar dig med erfarenhet och dig som är nyutexaminerad! Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 
Vi är nyfikna på dig - varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

På ortopedkliniken trivs våra medarbetare, det visar sig genom en hög motivation som gör att man känner sig delaktig i arbetet på kliniken. Det finns ett bra ledarskap, tillräckliga resurser för att bedriva en professionell verksamhet samtidigt som vi har ett välfungerande samarbete med operationsplaneringen, radiologiska kliniken och Samrehab. Inom kliniken finns även bra utvecklingsmöjligheter för just din roll. Ortopedkliniken i Västervik erbjuder ett i det närmaste komplett utbud av akut och elektiv ortopedisk sjukvård med ett länsövergripande ansvar för axel kirurgi. Vi består av en vårdavdelning och mottagningsverksamhet, det arbetar cirka 60 medarbetare på kliniken. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/733

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-29
Upplysning om tjänsten

Charlotta Ankarman, Avdelningschef

0490-86282
Upplysning om tjänsten

Tobias Pettersson, Vårdförbundet

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30