Sjuksköterska, Ortopeden

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som legitimerad sjuksköterska att komma och arbeta hos oss på Ortopedavdelning 16. Vår verksamhet kännetecknas av ett välfungerande teamarbete mellan olika professionerna. Vi arbetar både med akut och planerad vård och det gör att arbetet blir omväxlande och homogent.

”Det som gör ortopedkliniken så speciell är samarbetet mellan de olika professionerna här känner du dig eller arbetar du aldrig ensam. Närheten till varandra är både otroligt viktig och positiv, det är så vi utvecklas i rätt riktning”, säger Åsa Engfeldt avdelningschef.

Som sjuksköterska hos oss erbjuds du regelbunden kompetensutveckling. Vi har exempelvis läkarledda internföreläsningar två gånger per termin. Vi är också lyhörda för gruppens önskemål om kompetensutveckling. Vi ser enbart positivt på önskemål om kompetensutveckling. Ortopedkliniken är även klinisk utbildningsklinik i Kalmar län, vi handleder sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. På så sätt utvecklas både medarbetare och studenter. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet från hälso och sjukvård, gärna inom ortopedi. Erfarenhet av våra IT-system Cosmic och Link är också meriterande. För att du skall trivas hos oss krävs att du har bra samarbetsförmåga samt har god kommunikativ förmåga. Vi ser att du står i linje med vår värdegrund- öppet, engagerat och kunnigt. Personlig lämplighet är något vi lägger stor vikt vid.

Vår arbetsplats

Ortopedkliniken på Länssjukhuset i Kalmar är länets största ortopedklinik. Vi har ett länsövergripande ansvar för ryggkirurgi och fotkirurgisk ortopedi. Inom vår verksamhet ligger tyngden på den akuta kirurgin, en verksamhet som pågår dygnet runt. Två tredjedelar av våra vårdplatser är vikta för akut verksamhet. På kliniken arbetar cirka 100 medarbetare tillsammans. Medarbetargruppen består av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor och gipstekniker. Dagligen bedrivs även ett välfungerande samarbete med fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/596

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-18

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Åsa Engfeldt, Avdelningschef

0480-448264
Upplysning om tjänsten

Jeanette Qvist, Avdelningschef

04180-48281
Upplysning om tjänsten

Rebecca Hedfors, Vårdförbundet

0480-81225

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30