Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska, Öron, näs- och halsmottagningen

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på mottagningen arbetar du bland annat med telefonrådgivning och assistans vid mindre operationer på mottagningen samt samordning. Sjuksköterskegruppen har också fördelade ansvarsområden exempelvis kontaktsköterska för cancerpatienter och operationsplanering. På kliniken finns även en omfattande sköterskemottagning där vi utför sömnutredningar och utprovning av CPAP (nattlig övertrycksventilation). Vi kan erbjuda en flexibilitet i vilka ansvarsområden som kommer ingå i din tjänst, utifrån ditt intresse. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag.

Tjänsten är till en början deltid men kan komma att utökas på sikt vid framtida pensionsavgång.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Du får gärna ha erfarenhet av mottagningsarbete samt Cosmic.

Som person är du positiv och strukturerad, har en personlig mognad och en vilja att samarbeta för att skapa bästa resultat för patienten. Du har även ett engagemang kring arbete av förbättringar av verksamheten. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Kliniken utgörs av öron, näs- och halsmottagningen, logopedmottagningen och hörselvården, vi är ca 60 medarbetare som arbetar tillsammans. Kliniken har mottagningsverksamhet i moderna och välutrustade lokaler, egna slutenvårdsplatser på samvårdsavdelning 39 och operationsresurser på centraloperation.

På mottagningen handläggs bl a infektionssjukdomar i öron- näsa och halsområdet, cancer och godartade tumörer, neurologiska sjukdomar, trauman och nattliga andningsuppehåll. Även utredning av hörselnedsättning sker på mottagningen i samarbete med hörselvården. Vi bedriver också omfattande dagkirurgisk verksamhet i form av hudoperationer.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/797

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Deltid 75% - kan komma att utökas vid framtida pensionsavgång.

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-03
Upplysning om tjänsten

Sofia Lindberg

0480-81497
Upplysning om tjänsten

Yvonne Bernsby, Vårdförbundet

0480-448328
Upplysning om tjänsten

Ebba Nilsson Walldén

0480-448328

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30