Sjuksköterska/ Operationskoordinator, Kirurgmottagningen

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Nu finns tjänsten ledig för dig som trivs med att ha en central roll och vara navet i patientens vårdkedja. Operationskoordinatorn är den sammanhållande länken för planerade operationer och har ett nära samarbete med läkare, ansvariga chefer och övrig personal. Arbetet innebär att du planerar, administrerar och koordinerar i hela operationsvårdkedjan. Vi erbjuder en dagtidstjänst måndag-fredag. Planering och bokning av kirurgiska och urologiska öppenvårds och slutenvårds operationer i Oskarshamn. Förberedande/preoperativa patientsamtal både på plats men också per telefon. I tjänsten ingår också utprovning av bröstproteser och infusioner/injektioner för onkologiska patienter.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska och vill vara delaktig i arbetet med att utveckla vår verksamhet ytterligare. Du arbetar strukturerat och har god förmåga att hantera många ärenden samtidigt. Stor vikt läggs på en god samarbetsförmåga samt erfarenheten att arbeta självständigt. Det är en fördel om du har en organisatorisk förmåga med känsla för att se helhet och lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet i Kalmar och Oskarshamn indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. I Oskarshamn finns en vårdavdelning som bedriver elektiv kirurgi måndag till fredag samt en allmänkirurgisk mottagning. Totalt arbetar drygt 200 personer på kliniken varav cirka 30 i Oskarshamn.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/959

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-02
Upplysning om tjänsten

Kerstin Sjögren

0491-78 24 06

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 3 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet