Sjuksköterska Operationsenheten/Dagkirurgi

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på operationsenheten/pre-och postoperativa enheten är du en viktig del i vårt team. Vi arbetar med elektiv verksamhet inom kirurgi/urologi, endoskopi, ortopedi samt delvis mot medicin och tandvård. Arbetstiden är måndag till fredag. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet och söker nu dig som vill vara med oss i detta arbete. 
Tjänsten är ett vikariat på sex månader med möjlighet till förlängning.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi tar i beaktning om du har en vidareutbildning inom pre-och postoperativ vård och som vi bedömer vara relevant för tjänsten. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande.

Vår arbetsplats

Operationsenheten är en del av Akutkliniken och innefattar dagkirurgi/pre-postoperativ, endoscopi och sterilteknisk enhet. Vi har fem operationssalar och tre endoscopisalar som alla är utrustade med den senaste tekniken. 

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/166

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-03-21
Upplysning om tjänsten

Lise-Lotte Pettersson Avdelningschef

0491-78 25 39
Upplysning om tjänsten

Marie Eklind Vårdförbundet

0492-17855

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 mars 2021 Lämna synpunkter på innehållet