Sjuksköterska, onkologi

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på onkologen i Västervik arbetar du på en liten enhet tillsammans med ett team av sjuksköterskor och specialistläkare. Arbetet är patientnära där du möter cancerpatienter och anhöriga. Vi behandlar patienter med exempelvis bröstcancer, prostatacancer, mag- och tarmcancer, hjärntumörer och malignt melanom, vi behandlar med cytostatika, antikroppsbehandling samt ger tabletter och injektioner. Vi bedriver även mottagningsarbete och erbjuder våra patienter telefonrådgivning. Vi erbjuder handledning, auskultering och en god introduktion för att du ska få lära känna organisationen, arbetsplatsen och dina kollegor. På kliniken deltar vi i både regionala och nationella nätverk och vi har ett tätt samarbete med våra kollegor i Kalmar. Vi ser gärna att du vill utvecklas i din roll som sjuksköterska och erbjuder chans till fortbildning inom onkologi. Hos oss alltid möjlighet att lära dig någonting nytt eftersom onkologin är i ständig utveckling. Hos oss arbetar du måndag till fredag och är lediga röda dagar och helger.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har fallenhet för att bemöta patienter i olika sinnesstämningar och med olika behov. - Att möta svårt sjuka patienter och deras anhöriga handlar ofta om att försöka locka fram livsglädjen - vilken ofta är starkt förankrad hos våra patienter. Jag slås dagligen av vilken styrka våra patienter och deras anhöriga besitter. Mötena innehåller såväl skratt som gråt och är minst sagt berikande även om det såklart förekommer tuffa och svåra samtal också, berättar Emma som jobbar som sjuksköterska på onkologiska kliniken.

Vår arbetsplats

Vi söker ett nytt team till onkologiska kliniken i Västervik. För att du ska få så bra förutsättningar som möjligt på din nya arbetsplats rekryterar vi nu ett nytt team med sjuksköterskor, specialistläkare och en avdelningschef som kommer finnas på plats i Västervik. Vi tror på delaktighet och medarbetarskap och du kommer ha stora möjligheter att påverka din arbetsplats.  

Behandlingsenheten i Västervik tillhör onkologiska kliniken i Kalmar och vi har ett nära samarbete mellan orterna. Tillsammans erbjuder vi länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.

Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/56

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Askelin, avdelningschef

Avdelningschef

0480-41 03 32
Upplysning om tjänsten

Jenny Augustsson, Vårdförbundet

0480-448506

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30