Sjuksköterska, onkologi

Region Kalmar

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på Onkologen i Kalmar arbetar du i team med sjuksköterskor, läkare, medicinska sekreterare och undersköterska. Arbetet är patientnära där du möter cancerpatienter och dess anhöriga. 

På vår dagvård behandlar vi patienter med olika cancerdiagnos med tex cytostatika, antikroppsbehandling och/eller immunoterapi. Vi bedriver även mottagningsarbete och erbjuder våra patienter telefonrådgivning.

Vi erbjuder handledning, auskultering och en god introduktion för att du ska få lära känna organisationen, arbetsplatsen och dina kollegor. På kliniken deltar vi i både regionala och nationella nätverk. 

Hos oss har du alltid möjlighet att lära dig någonting nytt eftersom onkologin är i ständig utveckling. På kliniken har vi veckovisa seminarier där medarbetarna kan göra en kort presentation från utbildningar och konferenser men även ta del av information och aktuella nyheter inom kliniken eller annat som berör oss och våra patienter.

Här arbetar vi dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Just nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och med intresse för onkologisk vård. Vi ser gärna att du vill utvecklas i din roll som sjuksköterska och erbjuder chans till fortbildning inom onkologi.                         

Vi tycker bemötande är viktigt. Vi vill gärna att du har en fallenhet för att bemöta patienter i olika sinnesstämningar och med olika behov. Att ha ett stort intresse för andra och tänka på hur man kan kunna uppmuntra och vara till nytta för patienten du har framför dig just nu- vad är viktigast för patienten idag? Att alltid sätta patienten i fokus är något vi anser väldigt viktigt och helt nödvändigt för att vi skall nå ett av våra mål - nöjda patienter. 

Som person är du lugn och trygg i din roll och vi ser gärna att du har förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Vi ser gärna att du är lösningsfokuserad och ser möjligheter istället för problem.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande så tveka inte med din ansökan.

Vår arbetsplats

Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård.

Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsklinik med verksamhet på Västerviks sjukhus samt vid Länssjukhuset i Kalmar. 

Vi har en mycket välfungerande verksamhet med god ekonomi och det viktigaste av allt - nöjda patienter. Region Kalmar län är en lagom stor organisation och vi har korta beslutsvägar. Att ha korta beslutsvägar ger våra medarbetare möjlighet att själva påverka utvecklingen och vårt arbetssätt.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/655

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-31
Upplysning om tjänsten

Anna Askelin

0480-410332
Upplysning om tjänsten

Jenny Salebäck, Vårdförbundet

0480-48725

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30