Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Sjuksköterska, njur-och dialysmottagningen

Sjuksköterska, njur-och dialysmottagningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta i en högspecialiserad öppenvårdsverksamhet där den tekniska utrustningen utgör ett viktigt stöd i vårt dagliga arbete? Uppdraget som sjuksköterska på njur-och dialysmottagningen är både givande och varierande. Vi har plats för tjugo patienter och är tillgängligt sex dagar i veckan för nödvändiga hemodialysbehandlingar. I verksamheten ingår även njur-samt PD-mottagning. Arbetet är organiserat i grupper som har huvudansvaret för ett antal patienter. Behandlingar erbjuds dagtid måndag-lördag och anpassas efter patienternas behov.  Uppdraget hos oss på dialysmottagningen är intressant eftersom det kombinerar medicinsk teknik med omvårdnad, där vi tillsammans arbetar för att erbjuda våra patienter vård av hög kvalité.  Behandlingen syftar till att skapa delaktiga patienter, vilket ger förutsättningar för patienterna kunna leva ett aktivt liv med god livskvalitet, trots kronisk sjukdom. Eftersom det är viktigt för oss att du trivs hos oss erbjuds du en värdefull introduktion som är individuellt anpassat utifrån din tidigare erfarenhet och kunskap. Lärande i vardagen är viktigt för oss och du erbjuds därför fortlöpande kompetensutveckling utifrån behov. 

Vi söker

För att trivas hos oss är du trygg i din profession, ansvarstagande och har god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Du är lyhörd och skapar förtroende hos de du möter genom din kunskap och professionella framtoning. Du har ett stort engagemang i din roll som sjuksköterska har patientens bästa i fokus. Du har god samarbetsförmåga, ansvarskänsla och är noga med att leverera vård av hög kvalitet och fattar rätt beslut när detta krävs. Du som söker till oss är legitimerad sjuksköterska, det är meriterande om du har du tidigare erfarenhet av arbete inom njursjukvård. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, löpande urval och tillsättnings kan komma att ske före sista ansökningsdagen. Tjänsten är tidsbegränsad men med möjlighet till förlängning. Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vår arbetsplats

Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats och du välkomnas av oss, en tätt sammansvetsad arbetsgrupp bestående av 16 sjuksköterskor. För oss är det viktigt med bra arbetsmiljö, vi skapar det tillsammans genom att vi har nära till skratt och glädje i vardagen. Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare, och spänner över flera olika professioner. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för att erbjuda hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och få nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/886

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-15
Upplysning om tjänsten

Tina Revelj Berg, avdelningschef

0490-86214
Upplysning om tjänsten

Erik Holmer, Vårdförbundet

0490-86756
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten, Vårdförbundet

0490-86756

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30