Sjuksköterska, Medicinmottagning

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på medicinmottagningen ingår du i en arbetsgrupp med undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare.

I den aktuella tjänsten erbjuds du ett självständigt, utmanande och mångsidigt mottagningsarbete med telefonrådgivning och behandlingar inom de olika medicinska specialiteterna.

Denna tjänst har en bred inriktning, där du som sjuksköterska ges möjlighet till att få utvecklas och få ökade kunskaper inom flertalet av de olika specialiteterna på mottagningen. Bland annat inom reumatologi, gastroenterologi och neurologi samt att du vid intresse blir en del i arbetet kring vår antikoagulantiamottagning.

Målsättningen på mottagningen är att varje sjuksköterska ansvarar för en speciell diagnosgrupp och bildar tvillingpar med en annan sjuksköterska som kan täcka upp vid eventuell frånvaro. Detta bidrar till ökad trygghet runt patienten.

Att arbeta på medicinmottagningen innebär frihet under ansvar och det ges möjlighet till personlig kompetensutveckling.

Då vi har ett nära samarbete mellan mottagningen och vårdavdelningarna på medicinkliniken ger denna tjänst vid intresse möjlighet till att kunna få kombinera sitt arbete på mottagning med arbete på någon av de tre vårdavdelningarna eller på njur- och dialysmottagningen.

Vi söker

Dig som känner stort engagemang inför mötet med och vården kring våra patienter. Dig som sätter patientens bästa i fokus och kan se helheten utan att för den skull missa detaljerna.

Dig som har en god samarbetsförmåga, känner dig trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt.

Dig som vill bidra till ett positivt arbetsklimat, genom att se möjligheter framför svårigheter, att vara flexibel och hjälpsam.

Fördjupade kunskaper eller erfarenhet av arbete inom medicinska sjukdomar är meriterande men inget tvång.

Vår arbetsplats

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter.

Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter.

Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/496

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-06-30
Upplysning om tjänsten

Linda Berggren, Avdelningschef

0490-87055
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten, Vårdförbundet

0490-86756

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30