Sjuksköterska, Medicinmottagning

Region Kalmar

Vi erbjuder

På medicinmottagningen ingår du i en arbetsgrupp med sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare.

Vi erbjuder ett mångsidigt mottagningsarbete med telefonrådgivning, behandlingar inom de olika medicinska specialiteterna samt vara en del i arbetet kring vår antikoagulantiamottagning.

Vår målsättning är att varje sjuksköterska ansvarar för en speciell diagnosgrupp och bildar tvillingpar med en annan sjuksköterska som kan täcka upp vid eventuell frånvaro. Detta bidrar till ökad trygghet runt patienten.

Arbetet innebär frihet under ansvar och det ges möjlighet till personlig kompetensutveckling. Kontinuerlig utveckling och förbättring av ditt ansvarsområde ser vi som en självklarhet.

Vi söker

Dig som känner stort engagemang inför mötet med och vården kring våra patienter. Du sätter patientens bästa i fokus och kan se helheten utan att för den skull missa detaljerna.

Du har god samarbetsförmåga, känner dig trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt.

Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, genom att se möjligheter framför svårigheter, att vara flexibel och hjälpsam.

Fördjupade kunskaper eller erfarenhet av arbete inom medicinska sjukdomar är meriterande men inget tvång.

Vår arbetsplats

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.

Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter.

Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/461

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-04-05

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Monica Svensson

0490-86765
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten Vårdförbundet

0490-86756

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 2 april 2020 Lämna synpunkter på innehållet