Sjuksköterska Medicinkliniken

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Välkommen till oss på Medicinkliniken. Som sjuksköterska hos oss arbetar du med akutsjukvård för patientgrupper inom internmedicinens olika specialiteter främst hjärt- och strokepatienter som de mest sköra äldre. På våra slutenvårdsavdelningar ansvarar du för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Hos oss får du en bra introduktion, tydliga rutiner, en god arbetsmiljö att utvecklas i samt möjlighet till kompetensutveckling med speciell inriktning mot hjärta och stroke. Kanske det viktigaste av allt – ett arbete med fantastiska kollegor. Vi söker både dig som är i början av din karriär och vill komma till en trygg arbetsplats med många erfarna kollegor och dig med erfarenhet som vill förstärka våra team och arbete med utveckling av vården. Vi vill ge dig förutsättningarna för att du ska kunna göra ett bra jobb. Förutom ett bra och nära samarbete inom kliniken har vi även ett nära samarbete och samverkan med kollegor utanför sjukhuset så som kommun och primärvård.

Vi söker

Vi söker nu sjuksköterskor till båda våra två slutenvårdsavdelningar. Inriktningen är internmedicinska sjukdomar samt specialiteter som hjärtvård och stroke, palliativ vård, geriatrik och rehab.

Vår arbetsplats

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1142

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-23
Upplysning om tjänsten

Therese Palmberg, avdelningschef

0491-78 24 85
Upplysning om tjänsten

Kerstin Sjögren, avdelningschef

0491-78 28 09
Upplysning om tjänsten

Marie-Louise Karlsson, Vårdförbundet

0491-782128
Upplysning om tjänsten

Sofi Karlsson, Vårdförbundet

0491-782125

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet