Sjuksköterska, Medicin

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vill du arbeta på en klinik där du får använda och utveckla hela din kompetens?

Då vill vi välkomna dig till oss på avd 6. Vi är ett glatt gäng, som arbetar i god laganda och sätter patienten i fokus.

På avdelning 6 tar vi hand om patienter med stroke i ett akutskede vilket är ett stimulerade och utvecklande arbete med stor variation. Vi är ett trivsamt och kompetent arbetslag som arbetar i team för att på bästa sätt planera och sätta upp mål för patientens vård, rehabilitering och hemgång.
Som sjuksköterska här har du en mycket betydande roll och är många gånger den kontakt med anhöriga, kommun och övriga yrkesgrupper som behövs för att ge en säker vård och en trygg hemgång. På avdelningen har vi tillgång en utskrivningskoordinator som hjälper till med vårdplaneringar och SIP.

För att du ska få en så bra start som möjligt så erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion beroende på tidigare erfarenheter.
Du är jättevälkommen att hospitera hos oss en dag för att få möjlighet att se vår avdelning och träffa våra medarbetare. Du får då följa med en av våra sjuksköterskor för att se hur vi arbetar.

För att bredda din kompetens erbjuder vi en webb-baserad stroke utbildning som löper över 1 år och ger dig 3 högskolepoäng.

Vi söker

Dig legitimerade sjuksköterska, gärna med erfarenhet av strokevård eller medicinsk vård.

Du får gärna vara nyfiken och tycka om att lära nytt. Inom strokevården svänger det snabbt både vad det gäller patienters tillstånd och arbetsbelastning och det är bra om du är flexibel och kan arbeta strukturerat. Vi arbetar i team med flera olika professioner vilket ställer krav på god samarbetsförmåga, tydlighet och kommunikation. Du bidrar till arbetsmiljön på avdelningen med din teamkänsla samt ödmjuka och konstruktiva förhållningssätt.Vår arbetsplats

Avdelning 6 har 16 vårdplatser och är en av 3 vårdavdelningar på medicinkliniken. Våra vårdplatser fördelas mellan SIA (akutstroke) och strokerehabilitering. 
Vi vill att verksamheten ska präglas av ett öppet, positivt och effektivt arbetsklimat där nyckelorden empati, integritet och delaktighet är grundläggande.       Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/92

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-07-21

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Eva Engborg Jonsson

Avdelningschef

0490-863 32
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30