Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska, medicin

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du intresserad av ett spännande och stimulerande uppdrag som sjuksköterska på medicinavdelningen? Du välkomnas till en avdelning som har en bredd av internmedicinska patienter, vi är särskilt stolta över den vård och de goda resultat som patienter med med hjärtsjukdom, diabetes samt njursjukvård får hos oss. Du kommer att arbeta som medicinskt ansvarig sjuksköterska för inneliggande patienter tillsammans med andra kunniga kollegor levererar ni den bästa vården för era patienter. Eftersom det är viktigt att du ska trivas hos oss erbjuds du en introduktion och handledning i sjuksköterskearbetet som anpassas efter dina tidigare erfarenheter. Du har också individuell schemaläggning utifrån verksamhetens behov. Det är viktigt för oss att ha roligt på jobbet, vi värnar om vår trevliga atmosfär där alla välkomnas och bidrar till verksamhetens bästa. 

Vi söker

Vi söker dig som är nyfiken på att lära mer och vill utvecklas i rollen som sjuksköterska! Tillsammans med kollegor i teamet kommer du att behandla patienter med internmedicinska åkommor för bästa medicinska resultat. För att trivas i rollen känner du igen dig i att du har en utvecklad samarbets- samt empatiskförmåga men även lätt för att ta initiativ utifrån vad som behövs prioriteras med verksamhetens bästa i fokus. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vår arbetsplats

Medicinavdelning 5 är en allmänmedicinsk avdelning med 16 vårdplatser. Här ger vi vård och omsorg till patienter med sjukdomar inom internmedicin, såsom lungsjukdomar, infektionssjukdomar, endokrinologiska sjukdomar samt hematologiska sjukdomar. Flertalet patienter är jourfall med skiftande besvär. På avdelningen finns specialister i neurologi, reumatologi, hematologi, lungsjukdomar och internmedicinska sjukdomar. Mottagningar för KOL, sömnapné och diabetes är knutet till avdelningen. Vi har även öppenvårdsverksamhet på avdelningen där vi utreder patienter med olika former av skopier, biopsier, operationer, blodprovskontroller och röntgenundersökningar. 

Vi har ett nära samarbete med medicinavdelning 4 där patienter med stroke och hjärtsjukdomar vårdas. Det nära samarbetet gör att du har möjlighet att bredda din kompetens ytterligare och få en stor variation i ditt arbete utifrån dina egna önskemål.  

Är du intresserad av att flytta till Västerviks kommun - läs mer här.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/884

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-15
Upplysning om tjänsten

Emelie Wester, Avdelningschef

0490-87051
Upplysning om tjänsten

Erik Holmer, Vårdförbundet

0490-86756

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30