Sjuksköterska, medicin

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska, medicin. Välkommen med din ansökan senast den 7 april.

Vi erbjuder

På medicinkliniken, avdelning 5, får du ett stimulerande arbete som sjuksköterska och introduktion under erfaren handledning. Du deltar aktivt i det medicinska omhändertagandet av patienten i nära samarbete med läkare och övriga yrkeskategorier. Det är viktigt för oss med möjligheter till vidareutveckling inom den egna arbetsplatsen. Vi har högt till tak och en trevlig atmosfär där alla är välkomna och uppskattade för den man är.

Vi vill att du som är nyexaminerad sjuksköterska ska få en bra start hos oss. Därför erbjuder Landstinget i Kalmar län ett introduktionsprogram för att öka tryggheten i övergången från utbildning till kliniskt arbete. I programmet ingår träffar för reflektion, hospitering på andra enheter, en mentor samt gemensamma utbildningstillfällen.


Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga och samtidigt kan arbeta självständigt när arbetet kräver. Är du positiv, flexibel och ansvarstagande kan du vara den vi söker. Vill du dessutom utveckla både verksamheten och dig själv i din egen yrkesroll kan avdelning 5 vara platsen för dig. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen att göra en ansökan, urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Västerviks sjukhus fick 2016 och 2017 utmärkelsen Sveriges bästa mellanstora sjukhus. Vi är bland de bästa i landet när det gäller att förebygga trycksår, har näst minst överbeläggningar och korta väntetider. Vi på medicinkliniken är extra stolta över att vi tillhör de bättre på hjärtsjukvård, diabetesvård och njursjukvård. Eftersom vi tillhör ett mellanstort sjukhus så har vi en stor bredd på våra patienter. Vi behandlar många olika sjukdomar vilket vi upplever är utvecklande och stimulerande. Vi arbetar även med klinikteam inom olika medicinska specialiteter.

Medicinavdelning 5 är en allmän internmedicinsk avdelning med 24 vårdplatser. Här ger vi vård och omsorg till multisjuka patienter och patienter som är i behov av utredning. Vanliga undersökningar är skopier, biopsier, blodprovskontroller och röntgenundersökningar. Flertalet patienter är jourfall med skiftande besvär. På avdelningen finns specialister i neurologi, reumatologi, hematologi, lungsjukdomar och internmedicinska sjukdomar. Mottagningar för KOL, sömnapné och diabetes är knutet till avdelningen.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF VK:2019:40

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-04-07

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Katja Fridsta

Avdelningschef

0490-86792
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten

Facklig företrädare Vårdförbundet

0490-86756

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30