Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska Kirurgkliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Ett spännande arbete dag/kväll/helg där ingen dag är den andra lik.

På vår avdelning vårdar vi framför allt ÖGI, kärl och traumapatienter, men andra specialiteter kan också bli aktuella. Hos oss finns SPIK (specialistsjuksköterska i klinisk tjänst) som ansvarar för att hjälpa och stötta nya sjuksköterskor i rollen på avdelningen. Vi har goda möjligheter att ge dig en bra introduktion både sjukhusgemensamt och specifikt för kliniken. Är du nyutbildad har du möjlighet att få en mentor och om du är mer erfaren finns utvecklingsmöjlighet till betald specialistutbildning eller möjlighet till forskning inom kirurgisk omvårdnad.

Nyfiken? Välkommen att höra av dig så berättar vi mer!

Vi söker

Dig som är intresserad av kirurgi, vill ha ett självständigt arbete och vill utvecklas i din roll som legitimerad sjuksköterska.

Teamarbetet är viktigt hos oss och vi förutsätter att du är flexibel och bra på att samarbeta. I mötet med patienter och anhöriga är du empatisk och håller patienten och dess närstående i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 90 sjuksköterskor vid kliniken. Sedan några år tillbaka är Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik. I Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/813

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-10
Upplysning om tjänsten

Gabriela Petersson

0480-448040
Upplysning om tjänsten

Annika Nordström, Vårdförbundet

0480-81134

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30