Sjuksköterska, kirurgkliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Du som tycker om utmaningar, vill utveckla din professionella roll och inhämta ny kunskap är den sjuksköterska vi söker!

Vi erbjuder möjligheten att få arbeta med flera olika inriktningar, kärl, övre och nedre kirurgi samt urologi. I din roll ingår det att leda och fördela arbetet i teamet samt att verka för ett positivt klimat på arbetsplatsen. Hos oss prioriterar vi god arbetsmiljö och hög patientsäkerhet.

Vi strävar efter hög andel av specialistsjuksköterskor inom kirurgi och vi erbjuder betald utbildning samt möjlighet till forskning inom kirurgisk omvårdnad.

Du kommer att ingå i introduktionsprogram både sjukhusgemensamt och specifikt för kliniken. Som ny sjuksköterska erbjuds du en mentor och du går bredvid dina handledare i 3 veckor eller efter behov. Introduktionen ger dig en bra grund och du blir snabbt en av oss då vi arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Inom kliniken arbetar vi med kompetensutveckling både internt och externt.
Du kommer att få ett spännande arbete dag/kväll/helg där ingen dag är den andra lik.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet men det är inget krav. Teamarbetet är viktigt hos oss och vi förutsätter att du är flexibel och bra på att samarbeta. Du är trygg och stabil i pressade situationer och kan fokusera på rätt saker. Vi värdesätter din förmåga att se relationer i sitt rätta perspektiv, och kan skilja på det personliga och professionella. I mötet med patienter och anhöriga är du empatisk och kan sätta dig in i dennes situation utan att ta över personens känslor.

Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 90 sjuksköterskor vid kliniken. Sedan några år tillbaka är Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik. I Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård.Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/982

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

4

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-09
Upplysning om tjänsten

Gabriela Petersson

0480-44 80 40
Upplysning om tjänsten

Eva Galliger

0480-44 80 41
Upplysning om tjänsten

Lena Ingvarsson

0480-44 80 42
Upplysning om tjänsten

Annika, Nordström

0480-811 34

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 2 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet